Tengerparti nyaralásra elmennétek egy 3 és 5 éves gyerekkel, repülövel?
Figyelt kérdés
ugy bevállalnátok, hogy visszafele uton az ébredés hajnali 3 órakörül lenne?2014. márc. 16. 13:49
11/14 anonim válasza:
menjetek nyugodtan... nem tudom, a válaszadók között hányan repültek már gyerekkel, de én megtettem párszor. jobb is ha hajnal így tuti elalszik út közben... plusz még könnyebb, ha mindkét szülő megy...
12/14 anonim válasza:
Igen. Ezekkel a gyerekekkel általában már nincs gond, eddig akárhányszor utaztam néhány csecsemőnél volt hogy sírt, de az még nem volt vészes, a legrosszabb az 1-2 éves korosztály amelyik nem képes megülni a fenekén, állandóan pörög, hisztizik vagy kiabál, esetleg a csokis kekszes maszatos kezével végigtapicskol mindent.
Az 5 éves már húzni is tudja a kis kerekes bőröndjét. Ezzel a korosztállyal már nem szokott probléma lenni.
13/14 anonim válasza:
Én bevállalnám, szerintem nem lesz semmi gond, már nem annyira kicsik! Hová mennétek?
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!2 óra lenne az ut, Debrecen-törökország.meg onnan is olyat néztünk, ami nincs tul meszse a reptértöl, hogy ne kelljen még +1 órát buszon utazni.
2014. márc. 17. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!