Elmennétek így nyaralni?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel szeretnénk együtt nyaralni, mert a kocsiba van hely és általában 2 francia ágyas szobát szoktunk kivenni apumékkal és meghívtam az lb-m... szeretne is jönni csak fél hogy zavar vagy valami (erről szó sincs) Ti mit tennétek? ( 100% hogy elengednék) Eljönnétek?2013. dec. 20. 20:26
2/6 anonim válasza:
Ha a barátnőd lennék, akkor nem.
3/6 anonim válasza:
Ha fél, hogy zavarna, akkor anyukádék is mondják neki, hogy örülnének, ha jönne, mert akkor neked is lenne társaságod, és mondják meg neki, hogy egyáltalán nem zavarna.
Én elmennék, mivel a legjobb barátnőmnek jóban vagyok a szüleivel is, aludtam is már náluk sokszor, úgyhogy egy nyaralás alatt is jól kijönnénk szerintem.
4/6 anonim válasza:
Rengeteget mentünk így kiskorunkban a barátnőimmel, sosem zavart senki senkit.
Persze mi nem hívtuk "LB"-nek egymást, hanem simán csak nagyon jó barátok voltunk, így fel sem merült a családokban, hogy zavarna a másik...
5/6 anonim válasza:
Elmennék persze, el is mentem mindig mikor hívtak. Mi is mindig elvittük a baráznőket. Így a szüleinknek is jobb volt, mert nem unatkoztunk.
6/6 A kérdező kommentje:
igen szerintem is :)) köszi majd beszélek anyáékkal
2013. dec. 21. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!