Görögországban TÉNYLEG homokos, lassan mélyülő tengerparti város, falu?
Autóval mennénk és nagyon messze nem mennék így a szigeteket sajnos ki kellett hogy zárjuk.
4 éves kislányom van és miatta kellene,hogy lassan mélyülő,lehetőleg sün- és hínármentes legyen.
Nekünk Sartit,Paraliát,Tolót ajánlották.
Tolo tényleg nagyon messze van. Sartin nem voltam, Paralian igen. Ott viszonylag lassan mélyül, de azért koránt sem olyan, mint mondjuk Siófoknál a Balcsi. A szigetek közül amúgy Korfu nincs messze (Paralia kb 1000 km, Korfu 1300). Ott Moraitikan van nagyon klassz homokos strand.
Paralian tavaly voltam. Lassan ( nagyon lassan ) mélyül !!
És iszonyat sokáig be lehet menni. Végig homokos a partja.
Idén Toloba megyünk. Rengeteget olvastam/beszélgettem róla már másokkal. Szintén lassan mélyül, bár olyan sokáig nem lehet bemenni elvileg mint Paralian.
Viszont a táj,vagy akár a tengeri élővilág garantáltan gazdagabb.Ha csak a tengerre, napozásra-fürdőzésre vágysz. Akkor simán elég Paraliaáig menni. Ha viszont az igazi görög mentalitásra is kíváncsi vagy, akkor Tolo-t ajánlanám.
Ja igen majd kimaradt, Paralian nincs sün!! Tolonál pedig csak az sziklásabb részeknél találhatóak meg. A homokos részél ott sincs.
Ezt az oldalt pedig ajánlom figyelmedbe. Nagyon hasznos lehet : hellasz.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!