Tudnátok ajánlani szép, homokos de olcsó tengerpartot ajánlani illetve hol találok olcsón tengerparti szállásokat?
Figyelt kérdés
Nem valami drága luxus hotelt szeretnék foglalni hanem valami szép szerény kis apartman 3 fő számára 7 éjszakára.2014. márc. 2. 21:55
1/7 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz Horvátországgal, esetleg Montenegroval. Montenegro még olcsó, sajnos Horvátország már kevsébé, viszont lehet szerencséd :D
Horvátország esetén szívesen tudok segíteni, pontosabban Splitben.
Viszont javaslom, hogy nézegesd a következő honlapokat:
www.booking.com
www.hellotourist.net
www.montenegro-traveler.com
www.utazas-nyaralas.info
2/7 anonim válasza:
Horvátország azon belül Omis. Én ott voltam és tudom ajánlani.:) Nem is volt annyira drága.
3/7 anonim válasza:
Gran Canaria déli része, pl Maspalomas. Nem drágább mint pl Horvátország.
4/7 anonim válasza:
Görögországba is nagyon jó áron el lehet jutni. Sok az új, szép apartman, és sztem nagyon olcsók. A Grand tours honlapját nézzétek meg.
5/7 anonim válasza:
Bulgária az egyik legolcsóbb az európai tengerpartok közül, viszont kevésbé szép. Esetleg még Costa Brava (Spanyolország)
6/7 anonim válasza:
Ha a homok és az olcsóság, de valóban jó ár/érték arányban érdekel, akkor Bulgáriában nézz szét.
7/7 anonim válasza:
Görögország: Sarti, Nei Pori...olcsók, de szépek. Sartin csak apartmanok vannak (nincsenek 5*-os hotelek), aranyos kis üdülőfalu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!