A W! zz Airnál hogy van a csomagvivés?
Figyelt kérdés
Kisméretű poggyász 42x32x25 cm. Ebbe naggyából el lehet férni 8 napra? (normálisan értelmezzétek! ) és emellett lehet felvinni a gépre valami kis retikül szerű kis táskát? Ha igen mekkorát? SŰRGŐS! Nagyonszépenköszi: )#W!ZZ
2014. febr. 24. 17:53
1/4 anonim válasza:
Kis kézipoggyászba nem lehet elférni 8 napra való cuccal, még a nagyméretűbe is elég necces, ez már inkább a feladott poggyász kategória. Kézipoggyász összesen 1 db lehet nálad, vagy a kicsi, vagy a nagy.
2/4 anonim válasza:
Mármint csak kézipoggyászba lenne ruhák ami 8 napra kéne?
Ha ki is tudod mosni a ruháidat ahol alszol, akkor elég a kézipoggyász is. Viszont csak 1 darab kézipoggyászod lehet. Retiküllel már kettő kézipoggyászod lenne.. Szóval retikült csak úgy vigyél ha bele tudod tenni a kézipoggyászba.
3/4 anonim válasza:
én csak kézipoggyássazl szoktam utazni..én 2 hétre is bepakolok egy kis böröndbe :D sokat utazok, cipekedni viszont utálok.. a ruhákat nagyon szorosan felgöngyölöm (japán ismeröstöl láttam) és ugy rakom be öket..viszont most vettem ilyen vákumos zacsikat, porszivoval kiszivom a levegöt és kész is :D
4/4 anonim válasza:
Nincs kis retikül külön! EGY azaz EGY darab kézi poggyász a megengedett a wizzairnél. Vihetsz kis retikült de akkor azon kívül semmi mást.
Amúgy el lehet férni kis kézi poggyászban is 8 napra. Feltéve, hogy egy rakat ruhát magadon viszel. :) Nyugodtan egymásra lehet húzni 3-4-5 pólót is. Érdekesen fogsz kinézni, de megspórolod a csomag díjat. Nem te leszel az első. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!