Mi a véleményetek az Air France-ról, és a Lufthansáról?
Figyelt kérdés
Amerikába szeretnék utazni2014. febr. 12. 16:53
1/5 anonim válasza:
Ezek nagy légitársaságok, nem lesz probléma velük, nem sz*rakodnak, mint a fapadosok. Bécsből van közvetlen járat is az USA-ba (Austrian Airlines), azt is érdemes megfontolni, én velük mentem.
2/5 anonim válasza:
Na én már mind a kettővel utaztam az USA-ba és a Lufthansa teljesen jó volt az Air France meg nem jött be. Ott kezdődött az első probléma, hogy iszonyat hideg volt a gépen. Mindenki kabátban ült és szerintem nagyon kicsi volt a sorok közötti hely. Átlag magas vagyok és a térdem folyamatosan érte az előző ülést és mondjuk egy hosszú útnál elég szar, ha nem tudsz kicsit sem helyezkedni.
3/5 anonim válasza:
A kettő közül csak az Air France-szal voltam egy 8 és fél órás repülőúton. Borzasztó hideg volt a gépen, egy kicsi és koszos takarót adtak, nagyon szűk a hely, az utaskísérők meg nem tudtak angolul.
Amikor hazafelé jöttünk, a leszállásnál kezdték el osztani a reggelit. :)
Nem okozott nagy problémát, ki lehetett bírni, de lehetőség szerint legközelebb inkább más repülőtársaságot választanék.
4/5 anonim válasza:
Az Air Frnace-ról nincs túl sok jó véleményem. Hideg van a gépen, koszos és szűk a hely. A Lufthansa sem a szívem csücske. Amikor pl. Vancouverbe mentünk, fizetni kellett az italért, a kaja is elég kevés volt. Nekem ez sem jött be. Idáig ami viszi a prímet nálam, az a KLM, British és az Air Berlin. És ahogyan azt az első is írta, Bécsből van az Austriannak közvetlen járata is. Azt is érdemes megnézned...
5/5 anonim válasza:
Nekem pont a British nem tetszett, viszont a Swiss nagyon. A Lufthansával eddig nem volt bajom, Air France-t még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!