Utaztatok már Air France-szel? Kézipoggyászról mit tudtok?
Figyelt kérdés
Azt írják több helyen is, hogy a kézipoggyász mellé felvihetsz még egy "személyes táskát", vagy laptop táskát, stb. Nekem van egy kis bőröndöm, mint kézipoggyász, továbbá szeretnék még felvinni egy női kézitáskát is, ami elég nagyméretű, "pakolós"... Most,ha engem ezzel nem engednek fel ingyen, akkor a guta megüt! Segítsééég!2013. febr. 6. 12:42
1/4 anonim válasza:
Én voltam már Air-France-cal, de nem ajánlom senkinek. Kézipoggyásznak 1 táskát vihesz fel, ebben nem igazán van súlykorlátozás. A másikat add fel bőröndként.
2/4 anonim válasza:
Kézipoggyászt vihetsz fel 1 db-ot és mellé 1 db kisméretű fényképezőgéptáskát vagy hasonló, kis táskát. Az "elég nagyméretű, "pakolós" azt már nem engedik.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem... Köszönöm a segítséget!
2013. febr. 6. 13:50
4/4 anonim válasza:
Többször is utaztam Air France-szal az Egyesült Államokba. Rndszerint egy gurulós bőrönd van nálam, egy nagyobb laptop/női táska plusz még a saját retikülöm. Nekem eddig semmi problémám nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!