Szerintetek ez gáz?
Figyelt kérdés
2 lánnyal fogok kimenni dolgozni és velük együtt fogok repülni is.Én viszont nagyon kivagyok a repülőn és mindig jól bepiálok előtte hogy véletlenül se hányjak mert az írtó gáz lenne.Szerintetek ciki az hogy berúgok nagyon a repülőn a két lány mellett?2014. jan. 16. 08:41
1/8 anonim válasza:
He??? Milyen bugyuta kérdés.. Kétlem, hogy hánynod kell repülőn én még senkit nem láttam hányni. Ha tényleg olyan érzékeny a gyomrod akkor meg komolyan gondolod, hogy józanul nagyobb az esélye, hogy hányni fogsz???
Egyébként ha nagyon berúgsz, akkor a gépre sem engednek fel és azzal meg tényleg leégeted magad a lányok előtt. Gondolkodj egy kicsit..
2/8 anonim válasza:
Első, a repülőn igenis lehet hányingere az embernek, nekem is szokott :) Viszont ne igyál előtte, mert akkor 100%, hogy hánysz. Vegyél be inkább hányinger elleni gyógyszert, pl daedalon.
3/8 anonim válasza:
A hányás és a hányinger nem ugyanaz. A repülő szerintem a legjobb én ott még nem voltam rosszul, viszont hajón és buszon igen. Szerintem ha nem beteg valaki (gyomorbajok), nem részeg és bevesz egy dedalont, akkor simán gond nélkül kibírja.
4/8 anonim válasza:
Én is a dedalont akartam írni.
Amúgy én is voltam már rosszul repülőn, bár nem annyira mint hajón:)
5/8 anonim válasza:
nem pialni kell, hanem hanyinger-csokkentot beszedni. piasan meg inkabb hanyingered lesz.
6/8 anonim válasza:
Nehezemre esik elhinni, hogy ez a kérdés valós. Nem hiszem, hogy ennyire csökkent értelmű emberek léteznek.
7/8 anonim válasza:
Sajnos léteznek!
...és viszik ki a "jó hírünket" !!
8/8 anonim válasza:
Pedig elég sok részeg utas szokott lenni a nem fapados járatokon. Ott ingyen pia van. Vegyél be hányás ellen gyógyszert. Aki meg azt írja, hogy repülőn nem lehet hányni, az nem repült eleget és nem került még légörvénybe.;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!