Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szerintetek ez gáz?

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
2 lánnyal fogok kimenni dolgozni és velük együtt fogok repülni is.Én viszont nagyon kivagyok a repülőn és mindig jól bepiálok előtte hogy véletlenül se hányjak mert az írtó gáz lenne.Szerintetek ciki az hogy berúgok nagyon a repülőn a két lány mellett?
2014. jan. 16. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:

He??? Milyen bugyuta kérdés.. Kétlem, hogy hánynod kell repülőn én még senkit nem láttam hányni. Ha tényleg olyan érzékeny a gyomrod akkor meg komolyan gondolod, hogy józanul nagyobb az esélye, hogy hányni fogsz???

Egyébként ha nagyon berúgsz, akkor a gépre sem engednek fel és azzal meg tényleg leégeted magad a lányok előtt. Gondolkodj egy kicsit..

2014. jan. 16. 08:51
 2/8 anonim válasza:
Első, a repülőn igenis lehet hányingere az embernek, nekem is szokott :) Viszont ne igyál előtte, mert akkor 100%, hogy hánysz. Vegyél be inkább hányinger elleni gyógyszert, pl daedalon.
2014. jan. 16. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
A hányás és a hányinger nem ugyanaz. A repülő szerintem a legjobb én ott még nem voltam rosszul, viszont hajón és buszon igen. Szerintem ha nem beteg valaki (gyomorbajok), nem részeg és bevesz egy dedalont, akkor simán gond nélkül kibírja.
2014. jan. 16. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is a dedalont akartam írni.

Amúgy én is voltam már rosszul repülőn, bár nem annyira mint hajón:)

2014. jan. 16. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:
nem pialni kell, hanem hanyinger-csokkentot beszedni. piasan meg inkabb hanyingered lesz.
2014. jan. 16. 11:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nehezemre esik elhinni, hogy ez a kérdés valós. Nem hiszem, hogy ennyire csökkent értelmű emberek léteznek.
2014. jan. 16. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnos léteznek!

...és viszik ki a "jó hírünket" !!

2014. jan. 16. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Pedig elég sok részeg utas szokott lenni a nem fapados járatokon. Ott ingyen pia van. Vegyél be hányás ellen gyógyszert. Aki meg azt írja, hogy repülőn nem lehet hányni, az nem repült eleget és nem került még légörvénybe.;)
2014. jan. 30. 23:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!