Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Miért van az, hogy a Bravoflyo...

Miért van az, hogy a Bravoflyon 40 ezer Párizsba az út és Lufthansán pedig 54. Hogyan lehet ekkora árkülömbség?

Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 11:51
 1/7 A kérdező kommentje:

Értem már:D

Ez a bravofly csak a legolcsóbb repjegyet keresi akármilyen repülőn.

2013. dec. 31. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább a Ryanairnél nézz Párizsba jegyet (akár Pozsonyból is) és így eléggé olcsón kijössz. Vagy az Air Berlin honlapján, bécsi indulással 20-25 ezerért van (oda-vissza) jegy.
2013. dec. 31. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ryanairnél számold hozzá, hogy a 80km távolságra lévő Beauvais reptérre megy. Lehet, hogy így is megéri, csak ha Párizs a cél, akkor úgy összehasonlítható ha azt is hozzá számolom honnan mennyibe kerül bejutni!!
2013. dec. 31. 14:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Hm értem elgondolkodtató én Air Francet néztem bravoflyon és ott 40 ezer ft/fő
2013. dec. 31. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez igaz. Meg a feladott poggyász az is plusz...

Egyébként mikor utaznál?

2013. dec. 31. 15:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Nyáron:)

Csak még nem tudom,hogy hova.

Ez még csak egy felvetés.

2013. dec. 31. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja értem :) Amugy most megnéztem én is... Vannak jó ajánlatok az Air France-nak meg az Air Berlinnek is... :D nem is olyan vészes :P
2013. dec. 31. 15:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!