Ryanairnél jegyet foglalok, de nem enged tovább, kéri nevem elé válasszak Megszólítást, ott csak következők vannak:Dr, Id, Ozv, Ifj, egyik sem vagyok! Ilyenkor mit tegyek? Nem szeretném ha hibásnak mondanák beszálláskor a nevem & rá kellene fizetnem
Első! Az Id. és az Ifj. nem arra való, hogy "válasszon egyet, amelyik közelebb van a korához"!!
Hivatalosan lehet viselni ezeket a megnevezéseket, akkor az igazolványban is szerepelnek - egyébként nem használhatja.
Nincsen Mr., Mrs. és Ms.?
Ha semmi ilyesmit sem találsz, hívd fel az ügyfélszolgálatukat, ők tudnak segíteni.
Hívd csak fel az ügyfélszolgálatot ha van ablakon kidobni való pár 100 forintod feleslegesen.
TÖK MINDEGY melyiket választod, ezek ugyanis nem kerülnek rá a beszállókártyádra.
Köszönöm a válaszokat!
Úgy cseleztem ki, h. végül angolul vettem meg, ott volt Ms. is, de amúgy nem értem a magyaron miért csak ez a 4 van...
Nem kell cselezni mivel teljesen mindegy melyiket válasszuk...
Az meg aztán tényleg remek tanács, hogy hívjuk fel őket emelt díjason. Hát persze, ha nem a tanácsadó fizeti az akár több ezres telefonszámlát akkor könnyen oszt ilyen bölcs tanácsokat. :-D
Vigyázzatok! A DR-on kívül az összes el van írva!
Az angol honlapon Dr, Mr, Mrs, Ms szerepel.
A magyar honlapon Dr, Id, Özv, Ifj szerepel.
Szóval ha fiú vagy és Ifj-t választasz akkor Ms lesz a repjegyeden ami nem jó. Az Mrs, a házas hölgy, az Ms pedig hölgy de itt nem egyértelmű hogy házas vagy nem.
Lásd: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!