Wizzair-nél beszálláskor probléma ha az utónevemet nem írtam be?
Figyelt kérdés
tehát a Csilla Edit Kiss Móriczné helyett csak Edit Kiss Móriczné-t írtam mivel nem használom a Csillát így véletlenül lemaradt... gond lehet belőle???? ott mondhatják beszálláskor hogy nem repülhetek? mert most kell az internetes utasfelvételet elfogadnom de tiszta ideg vagyok...2013. ápr. 5. 18:51
1/3 A kérdező kommentje:
és még annyi, hogy az internetes utasfelvételkor fog még adatokat kérni vagy csak el kell fogadni és már nyomtathatok is? és miért csak a nevet kérdezi ilyenkor repüléskor? érdekes.. nem kellene személyiig.szám vagy szül.idő vagy ilyesmi? furi
2013. ápr. 5. 18:57
2/3 anonim válasza:
Nem lesz probléma.
Utasfelvételkor kell majd megadni a születési adatokat, igazolvány számot (bár ezt már nem kéri minden légitársaság).
3/3 anonim válasza:
Ne aggódj, semmi gond.
Ha Schengenen belül repülsz akkor a wizz nem kér csak nevet.
De ha máshova, pl London akkor kell szül idő stb személyes adatok de csak utasfelvételkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!