Lehet probléma beszálláskor, ha az online repülőjegy foglaláskor felcseréltük a megszólításokat?
A szüleim Wizzair-rel utaznak Angliába a jövő héten. A foglalásnál a megszólítást az utasok nevénél sajnos elrontották, így Mr helyett Mrs, Mrs helyett Ms lett... Próbáltam nekik kijavítani, de a rendszer visszadobja, hogy névváltoztatás 44000 ft... nyilván ezt elkerülendő örülnék ha valaki megosztaná a hasonló tapasztalatokat velem. Nagyon harapnak a check-innél ilyenre, vagy meglehet úszni valahogy? Ugyan még nem próbálkoztak vele, de érdemes lenne felhívniuk az ügyfélszolgálatot(gondolom ott is jönnének a névváltoztatáshoz szükséges összeggel)?
Előre is köszönöm!
szerinted érdekli öket??? en valamikor a nevemet is rosszul irom be....azt sem nezik...
multkor ferihegyen ugy szälltam be, hogy veletlenül az 3 nappal azelötti odaut jegyet adtam oda. fel sem tünt senkinek :D vicc az egesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!