Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 3000 méteren lehet-e valami...

3000 méteren lehet-e valami probléma? Nagyi a fejébe vette, hogy felmenne (felvonóval) egy ilyen hegyre, mert nagyon szereti a hegyeket. Nagyon féltem, mert 63 éves, igazából baja nincs, csak a trombocita száma sok. Lehet belőle baj?

Figyelt kérdés

2012. dec. 26. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét...
2012. dec. 28. 02:58
 2/5 anonim válasza:
xD első milyen igazad van:)
2013. jan. 8. 08:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Hmmm...Azt hittem, hogy jár valaki olyan is erre, aki pl. azt eltudta volna mondani, hogy mennyire ritka ott a levegő és az milyen hatással lehet ebben a korban, vagy a vérnyomásra hogyan hat a magasság...

Hát ha nem, akkor nem. Azért köszönöm, hogy egyáltalán időt pocsékoltatok rám...

2013. jan. 9. 09:35
 4/5 anonim válasza:
hagy menjen, ha olyan eltökélten a fejébe vette, nem álííthatod le:) a ha semmi baja ak sztem mehet de tényleg jobb lenne ezt megbeszélni az orvosával:)
2013. jan. 9. 19:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm négyeske:)
2013. jan. 10. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!