Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Sokat számít az a pár centi...

Sokat számít az a pár centi vagy ne aggódjak?

Figyelt kérdés
Nagyméretű kézipoggyásznak ugye 56 x 45 x 25 cm, de nekem a hosszúsága 60 x 40 x 20 cm, ez nagy probléma? Fognak érte szólni vagy inkább ne kockáztassak?
2013. okt. 17. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha még szólnának, az nem is olyan vészes. De amikor megkérnek rá, hogy fizess iziben 60 eurót, meg hazafele is hatvanat, az már okot adhat az aggodalomra.
2013. okt. 17. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
57 centiert is szolhatnak ha eppen olyanuk van
2013. okt. 17. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy fém csövekből álló keretbe kell, hogy beleférjen a csomagod, szó szerint bele kell rakni. Ha nem fér bele, akkor fizetsz, és feladott poggyászként kezelik a csomagot.

Én 3x repültem már csak kézipoggyásszal, ebből az első utazás hazaútjánál ellenőrizték csak így a csomagot, persze h nagyobb volt a kelleténél, kerek 1 cm-rel, lényegében a kereke miatt nem fért át.

Ha nem merev, gurulós táskát viszel, hanem egy sporttáska szerűt, azzal szerintem jobban jársz, ha nagyobb is egy kicsivel, de össze tudod nyomni annyira hogy átférjen a kereten, akkor nem kell fizetned.

[link]

[link]

2013. okt. 17. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!