Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ryanair-nél azonnal jön az e-...

Ryanair-nél azonnal jön az e- mail? vagy mennyit kell várni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 15:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
irtam hogy nem sikerült megrendelnem mert meg kell egyeznie annak aki rendeli és akié a bankkártya.....de nem buktam volna mert elég jó áron vannak a jegyek......
2013. okt. 11. 17:11
 12/17 anonim ***** válasza:
elég jó áron vannak, csak éppen a ryanair saját oldalán még jobb áron vannak...
2013. okt. 11. 17:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Büszkén vállalom a negatív minsősítést, amit kapni fogok. Marha nagy idióta vagy, tisztelt kérdező!
2013. okt. 11. 17:41
 14/17 A kérdező kommentje:
én vagyok idióta???? ennyire buta, tiszteletlen ember nem tudom minek ír ide.....tudtommal ez a weblap arra van hogy kérdezzünk bármit!!!!
2013. okt. 11. 18:04
 15/17 anonim ***** válasza:

kérdezz... amiben tudunk segítünk. Ettől függetlenül egyetértek az idiótás válaszolóval. :)

Szóval hülyeséget csináltál és így a kérdést is rosszul tetted fel. Nem a ryanairtől kell így megoldást várnod, hanem a pelikántól.

2013. okt. 11. 18:12
 16/17 A kérdező kommentje:
hol irtam én olyat hogy a ryanair-tol várok megoldást??? már leirtam hogy fel hivtam a pelikánt.....
2013. okt. 11. 18:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Itt írtad:

"Ryanair-nél azonnal jön az e- mail?"

Pedig nem a ryanairtől hanem a pelikántól kéne megoldást, emailt várnod.

2013. okt. 11. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!