Ryanair-nél csak a kézipoggyász díjmentes? és mennyit kell fizetni a rendes poggyászért?
Figyelt kérdés
mik a tapasztalatok aki ezzel utazott??2013. okt. 3. 20:50
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi az infot!!!!!!!!!már megnéztem rég!csak gondoltam megkérdezek olyanokat akik már utaztak ezzel a légitársasággal hogy mik a vélemények ....
2013. okt. 3. 20:59
3/5 anonim válasza:
Miről kell vélemény?? Véleményem: Én már vagy 20x tuti utaztam ryanairrel, szép kék sárga. Nekem tetszik, és szeretem őket a sok filléres jegy miatt. Nélkülük tuti nem jutottam volna még el a Kanári szigetekre és sok más európai célpontra.
Csomag árakat Honlapjukon megtalálod. De ingyenes kézi poggyász egy hétre bőven elég.
4/5 anonim válasza:
Utolsó: Azt hogyan csinálod, hogy belefér a kézipoggyászodba egy hétre szükséges cucc? :O Amúgy... Nekem nem a kedvencem a Ryanair... én inkább az EasyJettel vagy a Wizzel megyek. De ha tehetem mellőzöm a fapadosokat...
5/5 anonim válasza:
A Ryanair kézi poggyász azért elég nagy, így nem nehéz. Gyakorlatilag egy kis bőrönd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!