Nektek a Wizz Air (Airbus A320) vagy a Ryanair (Boeing 737-800) gépei kényelmesebbek? Vesztek észre lényeges különbségeket közöttük, márha mindkettővel utaztatok már?
Az az igazság, hogy úgy másfél óra repülés után mindkét cég gépei kezdenek számomra kényelmetlenekké válni. Úgy három-négy óra után pedig könyörögni szoktam, hogy történjék valami, vagy akasszanak fel.
Ahogyan észrevettem, a legnagyobb különbség az, hogy az egyik cég sárgára festi a belső terét, a másik meg olyan lilásra.
> Úgy három-négy óra után pedig könyörögni szoktam, hogy történjék valami, vagy akasszanak fel.
Érdekes! Hova repül a Wizz vagy a Ryan Air ilyen hosszan? Még a Budapest-Tel Aviv járat sincs három óra, hosszabb járat pedig nem jut eszembe.
Székezés függő
Wizz 180
Ryanair 189 székes
Majd akkor nyafogjatok ha beindul a Dubai-i járat..cirka 6óra azokban a székekben.
De akinek sír a szája, ott lesz az Emirates szélesebb székezéssel, ott a segged is kinyalják dupla vagy tripla viteldíjért.
Több mint 4 órára példa?
Például Charleroi - Kanári szigetek alaphangon négy óra. Ha a szigeteket jobbról kerüli, akkor 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!