20 ora varokozas repteren? Tul lehet ezt elni?
Figyelt kérdés
Atszallassal kell elutaznom valahova, de 20 orat kell varakoznom a repteren.. a multkor 7 orat kellett varnom, de mar azt is alig birtam.. mit tudok csinalni ez ido alatt? valakinek van tapasztalata?vagy tippek?2013. okt. 2. 15:55
1/7 acelsziv válasza:
túlélni túl lehet... tanuk rá a márciusban 30-35 órát az autójukban üldögélő ezrek. Valahová be kellene adnod a csomagod és megnézned az adott várost.
2/7 anonim válasza:
A reptér minőségétől és a szórakozási lehetőségektől függ. Egy igényes reptéren simán, egy bénán, mint mondjuk Isztambulban a Sabiha Gökcen ott halál.
3/7 anonim válasza:
Mellesleg a jegytől, a légitársaságtól és a vízumpolitikától függően vagy kérj szállást a társaságtól (ha csak így tudsz utazni és nem direkt választottál későbbi járatot), vagy simán menj ki a reptérről a kabinpoggyásszal (amibe 1 napi váltásruhát teszel) és nézz körbe, keress egy hotelt, stb. .
4/7 anonim válasza:
Ha tudod, menj ki a reptérről, és nézd meg a várost, ahol vagy. Barátnőmék így nézték meg Sidney-t, amikor Új-Zélandra repültek.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a tippeket! moszkvaba viszont kell vizum, igaz?
2013. okt. 3. 09:11
6/7 anonim válasza:
Ha csak átszállás van akkor nem kell. De ha városba ki akarsz menni akkor kell.
7/7 anonim válasza:
Hát Ha Sheremetyevo F termináljában kell azt a 20 órát eltöltened, akkor nem irigyelek. Én csak 8 órát vártam ott, de az is elég volt. Én aludtam, más nagyon nem lehet csinálni. Vigyél rubelt magaddal, mert amikor én voltam csak automata váltó volt csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!