Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » 20 ora varokozas repteren?...

20 ora varokozas repteren? Tul lehet ezt elni?

Figyelt kérdés
Atszallassal kell elutaznom valahova, de 20 orat kell varakoznom a repteren.. a multkor 7 orat kellett varnom, de mar azt is alig birtam.. mit tudok csinalni ez ido alatt? valakinek van tapasztalata?vagy tippek?
2013. okt. 2. 15:55
 1/7 acelsziv ***** válasza:
túlélni túl lehet... tanuk rá a márciusban 30-35 órát az autójukban üldögélő ezrek. Valahová be kellene adnod a csomagod és megnézned az adott várost.
2013. okt. 2. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
A reptér minőségétől és a szórakozási lehetőségektől függ. Egy igényes reptéren simán, egy bénán, mint mondjuk Isztambulban a Sabiha Gökcen ott halál.
2013. okt. 2. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Mellesleg a jegytől, a légitársaságtól és a vízumpolitikától függően vagy kérj szállást a társaságtól (ha csak így tudsz utazni és nem direkt választottál későbbi járatot), vagy simán menj ki a reptérről a kabinpoggyásszal (amibe 1 napi váltásruhát teszel) és nézz körbe, keress egy hotelt, stb. .
2013. okt. 2. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha tudod, menj ki a reptérről, és nézd meg a várost, ahol vagy. Barátnőmék így nézték meg Sidney-t, amikor Új-Zélandra repültek.
2013. okt. 2. 18:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a tippeket! moszkvaba viszont kell vizum, igaz?
2013. okt. 3. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha csak átszállás van akkor nem kell. De ha városba ki akarsz menni akkor kell.
2013. okt. 3. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát Ha Sheremetyevo F termináljában kell azt a 20 órát eltöltened, akkor nem irigyelek. Én csak 8 órát vártam ott, de az is elég volt. Én aludtam, más nagyon nem lehet csinálni. Vigyél rubelt magaddal, mert amikor én voltam csak automata váltó volt csak.
2013. okt. 9. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!