A reptéren is lehet repülőjegyet venni? (előre, nem utazás előtt kicsivel)
Még sosem utaztam repülővel, és nem tudom, hogy működnek a dolgok, miket kell tennem a jegy megvásárlása után.
olvastam olyanról, h be kell checkolni, stb. és ha személyesen venném meg, el tudnák magyarázni, mik is a teendők, meg átszállásos jegyem lenne, és azt se igazán tudom, hogy Moszkvában mit, merre, hogyan is kell majd csinálnom...
Ha van a reptéren az adott légitársaságnak irodája akkor igen.
De nem érdemes. Hová utaznál? Sokkal jobban jársz ha pl. az Aeroflot oldalán veszed meg a jegyed. Nem egy nagy dolog, szépen minden le van írva. Csak arra figyelj, hogy minden helyes legyen, később drága a javítás.
Moszkvában nem egy nagy szám az átszállás, ha egy reptéren maradsz. Egyszerűen odamész a transithoz, megmutatod a jegyed (nekem bizt. ellenőrzés is volt, átnézték a kézimet, illetve, ellenőrizték a jegyemet), aztán a terminálban megvárod a másik géped indulását. Legyen nálad rubel, mert váltó nincs (legalábbis ahol én voltam), csak automata.
Lehet, de felesleges nyűg. Az átszállás nagyon egyszerű, és indulás előtt a reptéren is tájékoztatnak, ha kéred.
Attól függően, hogy milyen az átszállás (nemzetközi vagy belföldi - Oroszországon belül utazol tovább?) vagy át kell esni a vám- és útlevélvizsgálaton (ha belföldre utazol tovább) vagy egyszerűen megkeresni a második gép indulási kapuját (ha a második járat is nemzetközi).
Ha nagyon izgulsz, egyszerűen hívd fel az Aeroflot (belvárosi) irodáját, telefonon is lehet jegyet foglalni, illetve ott is személyesen. Ferihegyre tök felesleges kimenni.
köszönöm, Japánba fogok utazni jövőre, egyelőre még csak a jegyeket nézegetem. félek az átszállástól, de az átszállás nélküli a duplájába kerül kb...
minimális angol nyelvtudással is könnyű tájékozódni, meg felfogni, hogy a biztonságiak épp mit akarnak tőlem?
direkt odaírtam, hogy nem indulás előtt akarom megvenni a jegyet, hanem előre.
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!