Nagyon félek a repüléstől, de nem tudom kikerülni, mit tegyek?
...mert közügyet csinálsz a magánügyedből!!!
Képzeld el, ha a hisztid átragadna a többi utasra is!!!
Gyerekek, úgy csináltok, mint ha szegény kérdező szándékosan félne a repüléstől. Az vesse rá az első követ, aki az első felszállás előtt, miután már egyébként ezerszer meghallgatta, hogy a létező legbiztonságosabb eszköz, mégsem izgult egy kicsit minimum. A levegő nem egy természetes megfordulási helye az embernek és ezért van, aki a százmilliomodik útnál is fél még. Mert nem tud azzal a gondolattal mit kezdeni, hogy mi van, ha a következő másodpercben elromlik valami és az egész leesik ő meg meghal.
Ezért írtam, hogy szerintem az egyetlen megoldás kicsit belenézni a repülés világába. Tudta például a kérdező, hogy még ha a gép mindkét hajtóműve le is áll, a gép még akkor is képes rengeteg ideig ugyanúgy vitorlázni, mint a vitorlázórepülők, így el tud jutni a legközelebbi repülőtérig? Szerintem ilyesmikkel lehet esetleg segíteni a dolgon.
De szerintem van olyan eset is, amikor nem lehet, amikor ez ugyanolyan fóbia, mint ahogy mások pl. a pókoktól félnek és akkor az egyetlen megoldás a földön maradás vagy a pár órás szenvedés a levegőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!