Finnair-nél hogy van a poggyászszállítás?
Figyelt kérdés
Még sose repültem és még kicsit zavaros a dolog. Azt mondja, h 1 poggyászt lehet vinni és max. 23 kg lehet. Nekem mondjuk a poggyászom nem lesz több 6-7 kilónál. Ezen felül akkor övtáskát vagy hátizsákot akkor nem lehet vinni igaz (mármint fel magammal a repülőre)?2013. jún. 27. 18:11
1/3 anonim válasza:
1 feladandó és 1 kézipoggyászt vihetsz! A feladandó poggyász, ami a gép belsejébe megy, maximum 23 kg lehet. Ezenfelül 1 db, max 10 kg-os kézipoggyászt vihetsz magaddal.
2/3 anonim válasza:
A Finnair, mint teljes szolgáltatást nyújtó cég azzal se fog foglalkozni, ha a kabinpoggyászon felül lesz még egy hátizsákod, hátitáskád, stb.
De ha csak 6-7kg cuccod van, akkor azzal bőven beleférsz a kabinpoggyászba is és akkor nem kell p öcsölni a feladott csomagra várással az érkezési reptéren, mehetsz utadra azonnal.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor jó, ha egy kis hátizsákot is vihetek magammal. A nagyobbikat mindenféleképpen fel kell adni, mert van benne 1-2 dolog amit sztem nem lehet felvinni kézipoggyászként, sátor, körömvágó kisolló...
2013. jún. 27. 19:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!