Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szédülős típus vagyok,nem...

Szédülős típus vagyok,nem bírom a magasságot.+Pánikra hajlamos is vagyok.Milyen lesz így a repülés? 4 órás út lesz!

Figyelt kérdés
jan. 18. 21:22
1 2
 11/11 Meton ***** válasza:

A tériszony sem mindig egyforma. Ki kell próbálni, aztán megtudod, hogy viseled. Az jó, ha a kíváncsiságod erősebb, mert az átvisz a pánikolós részen. Mondjuk ha valóban látni akarod, sőt érezni, ahogy a repülő felemelkedik, akkor ez le fog kötni. Aztán amikor már pánikolnál, már nem történik semmi, biztonságban érzed magad. Egyébként olyan, mint a lift, de egy gyors lift. Alig látsz valamit, csak az erőt érzed, ami húz felfele, de azt is csak közvetlenül az emelkedés megkezdésekor.

Ha meg mégis túl nagy lenne a félelem, akkor készülj nyugtatókkal. De egy élmény, és nagyon ritka, ha valaki tényleg szédül. Egy ismerősöm tériszonyos. A hegyi ösvényen szédül, de a repülőn teljesen jól van.

jan. 24. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!