Milyen érzés amikor száll le a repülő?
Szerintem abszolute nem kellemetlen. A felszállásnál amikor a nekifutáshoz gázt adnak akkor a hajtóművek ereje beleprésel az ülésbe ezt jól lehet érezni és a betonról elemelkedés pillanatában lehet érezni a gravitációt ahogy húz lefelé, ezt elég erősen lehet érezni a gyomrodban.
Leszálláskor korántsincsenek ekkora erőhatások, hiszen a felszálláshoz képest egy jóval laposabb szögben jön be a gép. Akkor érzed az erőhatást ha komolyabban odateszik a pályára a gépet és jó nagyot zökken, illetve amikor fékeznek, akkor előrefelé lendül a test. De ez sem vészes.
Felesleges pánikolni!
Úgy vannak kitalálva ezek a rendszerek hogy a teljesen átlagos embereknek se okozzanak kárt. Lásd: még csecsemőt is lehet a gépeken utaztatni. Nekik aztán fogalmuk sincs mi történik, nem tudnak rákészülni, nem tudják melyik izmukat feszítség hogy ellentartsanak mondjuk a fékezési erőhatásoknak, (ezt egy felnőtt automatikusan tudja, kitámasztasz a lábadda, stb.) mégsem lesz semmi bajuk.
'meg nyugodtam', hogy 'le szallaskor' nem fogok 'be panikolni'.
Mi is megnyugodtunk, hogy leszallaskor nem fogsz bepanikolni.
Nálam jobban senki nem félt a repüléstől.Most már többedik utam és nagyon tetszik.
A leszálláskor általában nekem bedugúl a fülem.A gyomrom semmit nem érez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!