Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen érzés amikor száll le...

Milyen érzés amikor száll le a repülő?

Figyelt kérdés
Amikor száll le a repülő olyan mint a strandon az óriás csúszdán amikor le csúszol? Még soha nem ültem repülőn, és nagyon félek. Az óriás csuszdan is rosszul vagyok, majdnem el ájultam. Nekem egyaltan nem ad adrenalint,inkább pe panikolok. Szörnyű érzes fizikailag is, le merevedig a testem és mintha mindjárt el ájulnék.

ma 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Kicsit kellemetlen, gyakran mintha egy pillanatra elvesztenéd magad alatt a talajt, de azért az ájulás messze nem indokolt.
ma 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem abszolute nem kellemetlen. A felszállásnál amikor a nekifutáshoz gázt adnak akkor a hajtóművek ereje beleprésel az ülésbe ezt jól lehet érezni és a betonról elemelkedés pillanatában lehet érezni a gravitációt ahogy húz lefelé, ezt elég erősen lehet érezni a gyomrodban.

Leszálláskor korántsincsenek ekkora erőhatások, hiszen a felszálláshoz képest egy jóval laposabb szögben jön be a gép. Akkor érzed az erőhatást ha komolyabban odateszik a pályára a gépet és jó nagyot zökken, illetve amikor fékeznek, akkor előrefelé lendül a test. De ez sem vészes.

Felesleges pánikolni!

Úgy vannak kitalálva ezek a rendszerek hogy a teljesen átlagos embereknek se okozzanak kárt. Lásd: még csecsemőt is lehet a gépeken utaztatni. Nekik aztán fogalmuk sincs mi történik, nem tudnak rákészülni, nem tudják melyik izmukat feszítség hogy ellentartsanak mondjuk a fékezési erőhatásoknak, (ezt egy felnőtt automatikusan tudja, kitámasztasz a lábadda, stb.) mégsem lesz semmi bajuk.

ma 15:06
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Közelében nincs egy csúszdának. Inkább mint egy sima busz egy erősebb lejtőn.
ma 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor meredek lejtőn mész autóval vagy busszal.
ma 15:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, meg nyugodtam ☺️
ma 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy teszi a gépet le a pilóta. Van amikor semmit nem érezni, van amikor odacsapja rendesen.
ma 16:40
 7/9 anonim ***** válasza:

'meg nyugodtam', hogy 'le szallaskor' nem fogok 'be panikolni'.

Mi is megnyugodtunk, hogy leszallaskor nem fogsz bepanikolni.

ma 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálam jobban senki nem félt a repüléstől.Most már többedik utam és nagyon tetszik.

A leszálláskor általában nekem bedugúl a fülem.A gyomrom semmit nem érez.

ma 18:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Érzékeny gyomruakat megviseli. Ők ne egyenek sokat. Nyomást ismét gyakran ki kell egyenlíteni a belső fülben ereszkedéskor.
ma 18:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!