Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen érzés amikor száll le...

Milyen érzés amikor száll le a repülő?

Figyelt kérdés
Amikor száll le a repülő olyan mint a strandon az óriás csúszdán amikor le csúszol? Még soha nem ültem repülőn, és nagyon félek. Az óriás csuszdan is rosszul vagyok, majdnem el ájultam. Nekem egyaltan nem ad adrenalint,inkább pe panikolok. Szörnyű érzes fizikailag is, le merevedig a testem és mintha mindjárt el ájulnék.

jan. 12. 14:18
1 2
 11/12 kutyafule4 ***** válasza:
80%
Plusz ami kényelmetlen lehet, az a fordulás, próbálj meg nem kinézni az ablakon olyankor :)
jan. 13. 09:18
 12/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon érdekes érzés, vhogy mintha egyszerre éreznéd hogy kimegy alólad a gép és a biztonsági öv meg lefog, én a foghúzáshoz hasonlóan éltem meg eleinte, hogy derossz derossz, aztán kész és örülsz. =D rRágót meg lehet próbálni füldugulásra.=)
jan. 14. 01:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!