Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szédülős típus vagyok,nem...

Szédülős típus vagyok,nem bírom a magasságot.+Pánikra hajlamos is vagyok.Milyen lesz így a repülés? 4 órás út lesz!

Figyelt kérdés
jan. 18. 21:22
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Szia én szintén :) vegyél be egy gyenge nyugtatót és még élvezni is fogod :) egyébként olyan mintha buszban ülnél :) pár perc és fent is vagytok ☺️ nyugi, biztonságos . Ne te ülj az ablak mellé ha félsz ☺️
jan. 18. 21:49
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem bírod a magasságot, akkor ne nézz ki az ablakon
jan. 19. 06:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha folyosó melletti ülésre ülsz, és nem nézegetsz kifelé az ablakon, akkor olyan, mintha buszon utaznál, csak nem ráz.
jan. 19. 10:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi gond.

Tényleg ülj folyosó mellé.

Egy xanax vagy rivotril és el is felejtem az utat

jan. 19. 12:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Én megértelek. Nekem a legrosszabb, mikor felszáll és látom, ahogy távolodik a föld. Még a repülőből készített fotókat se szeretem nézni...

Meg lehet próbálni kis nyugtatóval (mondjuk nekem a szorongást, pánikot eddig még eddig egy nyugtató sem mulasztotta el, ezt inkább fejben kell rendbetenni).

Illetve ne ülj ablak mellé, hanem a folyosó melletti ülésre. Ne nézz ki az ablakon, ha van szemmaszkod tedd fel, zene a fülbe.

jan. 19. 12:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez komoly? Olyankor is van tériszony, amikor csak a felhőket látod és tudod, hogy nem eshetsz ki az ablakon?
jan. 19. 23:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Menj gyalog!

Ezt csak viccnek szántam. Sokszor repültem, (egy eléggé elmaradott országban) még olyan kétfedeles szárnyú gépen is aminek a deszka padlóján lévő résen láttam a földet. Ez volt az összes között a legrosszabb. Előzőleg birkákat szállítottak benne, de nem a szag volt a legrosszabb, hanem a huzat és a minusz 13 fok, amire nem számítottam, és lazán öltöztem. Ehhez képest a nagy gépek nagyon simán repülnek, a fel és leszálláskor érzel olyant, mintha liftben lennél, egyébként még a busznál is simább a repülésük. Nagy ritkán ha légörvénybe kerülnek, akkor érzed még azt, mintha lifteznél, vagy olyant, mintha valamilyen jármű hirtelen kanyarodik.

Ha a liftezést nem bírja a gyomrod, az ellen egy kis pálinka segít, de üvegben felvinni a legtöbb járaton nem szabad, előre igyál egy-két kortyot, esetleg egy zacskó valami alkohol tartalmú cukrot vigyél magaddal. Nem vagyok tériszonyos, nem tudom milyen az. Ha szép az idő, akkor nagyon szép a látvány, főleg első repülésnél, hogy tériszonyosan is kár lenne kihagyni, hacsak nem extrém súlyos a tériszonyod.

jan. 22. 12:06
 8/11 Oldfire válasza:
Ha f
jan. 24. 03:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Persze. Felhőkarcolóból ablak mögül se tudnék kiesni, mégse merek kinézni.

Én mondjuk nem szédülök ilyenkor, hanem légszomjam lesz, de a lényeg ugyanaz.

jan. 24. 06:22
 10/11 anonim válasza:

Elájulsz felszálláskor és kész.

Semmi gond.

Ha megérkezett a gép, a sztyuárdeszek úgyis felkeltenek és leszállítanak.

Nem kell aggódni.

Nem is fogsz emlékezni rá, hogy repültél.

jan. 24. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!