Ha átszállásos repjegyet veszek, de pl Gotogate, Bravofly-n keresztül, akkor is térítenek mindent baj esetén? (lent)
Figyelt kérdés
Pl Air France-al megyek valahova, de nem az ő oldalukon veszem meg a jegyet, hanem skyscanneren keresztül pl Bravofly, Gotogate stb.-n keresztül.
Ha késne a gép és nem érem el a következő Air France járatot, akkor is feltesznek ingyen a következő gépükre ilyen esetben?
dec. 7. 10:21
1/12 anonim válasza:
Igen, csak nehezebb érvényesíteni. Ugyanazok a jogaid megvannak, viszont a közvetítőn keresztül kell eljárnod, ami lehet lassabb és problémásabb lesz. Fapadosnál megeshet, hogy jobban jársz, mert a Wizz ügyfélszolgálata köztudottan nincs toppon, a közvetítőt hamarabb eléred, de rendes légitársaságnál általában nem ez a helyzet.
2/12 anonim válasza:
Felesleges bonyodalmad vállalsz esetleg, ha nem közvetlenül a légitársaságtól veszel jegyet és valami közbejön. Megéri az árkülönbség a kockázatot?
3/12 anonim válasza:
Ha közvetlen légitársaságnál veszed meg, akkor sokszor elég nekik neten írni 2 sort nekik, és már is intézkednek. Vagy pedig a reptéren odamész a pulthoz és intézik, esetleg telefonálsz. Nagyon könnyű velük ilyen téren, gyorsan intézkednek ha van valami probléma a légitársaság hibájából.
Én nem ajánlom a közvetítőket. Aligha olcsóbb.
4/12 anonim válasza:
Soha nem veszünk repjegyet közvetítőn keresztül! Ez az alap.
5/12 anonim válasza:
Csak akkor vegyel kozvetiton keresztul ha az arkulonbseg jelentos, ha csak apr ezer fotint akkor ne ota-n vedd. En sokszor vettem kozvetoton keresztul tengerentuli jegyet (is) meg nem volt problema.
6/12 anonim válasza:
Ugyanarra a járatra, ugyanazokkal a feltételekkel a közvetítő sem tudja olcsóbban adni a jegyet. Más feltételekkel esetleg igen, de azt meg igencsak meggondolandó megvenni. Ha gond van, a légitársaság oda fog irányítani, ahol a jegyet vetted.
7/12 anonim válasza:
6.-s ez nem igaz, ugyanazokkal a feltetelekkel adja es van mikor 50e forinttal olcsobban
9/12 A kérdező kommentje:
Igen én is láttam sokszor, hogy a közvetítő valamiért jelentősen olcsóbban tudja adni a jegyet, ezért is kérdeztem. De ahogy írtátok nem tudom mennyi az az árkülönbség amennyiért bevállalnám a közvetítőt. Ha mondjuk 200 lenne 300 helyett, akkor már inkább közvetítőznék.
dec. 7. 19:46
10/12 anonim válasza:
En 200E ft-ert mentem Limaba a GotoGate-n keresztul mikor a normal jegy 400 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!