Normális ez az érzés? Fog ez valaha változni? :/
Sosem ültem még repülőn, ezért nagyon szeretném majd kipróbálni, de egyszerűen rosszul érzem magam attól, hogy felszáll a repülő, illetve megijeszt a gondolat, hogy én több órán keresztül a magasban üljek úgy, hogy nincs alattam a talaj.
Pedig minden álmom az, hogy egyszer eljussak külföldre, viszont én sehogy sem tudnám elképzelni magam fent, a magasban.
Fog ez változni, vagy mindig rettegni fogok a repülőtől? :/
Nem.
Igen, amint felültél egy repülőre.
Én is úgy voltam vele, mint a 6., ettől függetlenül repültem, mert az úticélok jobban érdekeltek, mint amennyire a repüléstől paráztam.
Érdekes módon akkor lett jobb, miután megszületett a kisfiam, és elkezdtem vele utazni 😀
Amúgy fenn tényleg alig érezni, hogy repülsz (kivéve, ha jön valami turbulencia), ha nem nézel ki az ablakon, akkor hihetnéd azt, hogy buszozol 🙂
Én személy szerint a felszállásnál félek leginkább, fent csak várom, hogy teljen az idő, az ereszkedésnél meg elkezdek megkönnyebbülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!