Lesz még valaha normális tél mint amilyenről a nagyszüleim beszélnek? pl.. a papa mindig azt mondta az ő gyerekkorában leesett a hó novemberben aztán tavaszig elsem olvadt most meg sehol semmi..... ez eléggé aggasztó hogy a természet kifordult
Nincs hó?!
Afrikából írsz?
Itt van hó. Elég is belőle.
A 2-es nagyon igaz. A te papádék is látod magasabb életszínvonalon éltek az 1800-as években, mint mi 2023-ban. Röhej!
A természet 'érzi', hogy kipusztulna a magyar nép jó része, ha normálisan havazna. Csak Orbán, és barátai élnék túl. Az meg természetellenes volna.
:)
4-es. Én komolyan mondtam. A világ kifordult, ergo a természet detto. Nem élnék túl az emberek, ha ennyi ideig erősen fűteniük kellene. Próbálj ki egy hónapot csak fafűtéses házban. Csak, ha Orbán vagy, akkor éled túl a lopott zséből.
A természet meg hozzáalakult ehhez. Igyekszik nem havazni.
Biztos jó volt a ház szigetelése. Akinek nincs zséje rá, tudod, fa mellett villannyal is kell fűtenie.
Nehéz elképzelni, ha nem jártál ilyen cipőben. Tudom. Csak ne okoskodj.
6/osnak jó érzés volt a 11fokban, akkor szerintem rád is eshet a hó Orbán mellett.
Hajrá!
De csak rájuk essen, mert az emberek többsége nem élné túl.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!