Szerintetek 70ezer ft elegendő, megfelelő összeg nászajándékba, ha en a menyasszonynak nagyon jó barátnője vagyok, de a vőlegényt kevésbé ismerem? A férjem pedig egyiköjüket sem ismeri igazán, de termeszetesen talalkoztak mar ( kb.3x)
Figyelt kérdés
Nagy esküvő lesz, 120 fő, szállás felét fizetik. A férjem keres jelenleg, én gyesen vagyok.2023. okt. 17. 15:15
1/8 anonim válasza:
Ha ennyit tudsz adni és nem többet, akkor megfelel.
Tudom, vannak akik nem értenek ezzel egyet, mert hát egy esküvő mekkora költség stb., de ti tudjátok, a költségvetésetekből mennyit tudtok rászánni.
2/8 anonim válasza:
Ha ketten mentek akkor szerintem korrekt, ha nem tudtok többet adni akkor meg pláne.
3/8 anonim válasza:
Szerintem akkor is elég lenne ha te is dolgoztál, mert szerintem ha le is számolunk 8 ezret 1 éjszakára (ha pl 16/éj) akkor is 62 ezer a naszajandek, amibol bőven kijön a vacsorátok. Az esküvő költségeiről nem te tehetsz.
4/8 anonim válasza:
Ma már nem azért rendez valaki esküvőt, hogy a nászajándékokból és a menyasszonytánc pénzből elindítsa az életét. Szerintem tisztában van azzal a barátnőd, hogy az esküvő ára nem fog visszajönni az ajándékokból és a menyasszonytánc pénzből.
Szerintem jó szándékkal adjátok az ajándékot és, hogy mennyit rejt a boríték az teljesen mindegy.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát én mondjuk nem érzem azt, hogy teljesen mindegy, pont ezért kérdeztem, hogy mennyi az annyi.
2023. okt. 18. 15:48
6/8 anonim válasza:
Szerintem amit illik az az enni és innivaló ára/fő.Onnantól viszony,kedv és pénztárca függő.
7/8 anonim válasza:
Ez attol fugg milyen szinvonalu az eskuvo.. ha luxus es pl kastelyban van tartva meglepi vendeg minden van akkor illik adni minimum 50 et fejenkent….
8/8 anonim válasza:
#7: Nem azon múlik, hogy milyen színvonalú az esküvő. Ajándékot viszel, annyit adsz amennyit tudsz, ha belefér akkor többet, ha nem fér, kevesebbet. Nyilván egy szintig illik annyit adni amennyibe Te kerülsz, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!