Milyen érzés repülni?
Figyelt kérdés
Olaszországba megyek majd jövőre repülővel, de nagyon félek. Még sosem repültemaug. 20. 00:24
2/13 anonim válasza:
Ha le van húzva az ablak, azt se fogod tudni egy pillanatig, hogy hol vagy.
4/13 anonim válasza:
Baromi kényelmetlen és unalmas. Szerencsére ezek a helyijáratok olyan gyorsan ott vannak, hogy észre sem veszed már szálltok is le
5/13 anonim válasza:
A fel és leszállás jó, bár nekem liftezik mindig a gyomromnál. Viszont amikor már fent vagy, tényleg nagyon unalmas. Szerencsére rövid az út. Viszont én most jöttem vissza 2 napja Olaszból, és még ilyen csalódás nem ért minket. A tenger koszos volt, a kaja meg átlagon aluli. Fűszereket nem használtak, akár melyik étteremben voltunk. Velencébe is átmentünk, de ott meg 10 centi helye sem volt az embernek, levegőt sem kaptam. Nagyon túlzsúfolt volt. Ti hova mentek Olaszországon belül?
6/13 anonim válasza:
Semmiképp sem az Adriára. mondjuk a délolasz Adria azért jobb, de ha Adria, akkor Horvátország, Ez a Bibione környék tragédia, két oka van, hogy magyarok oda mennek, 1) mert relatíve közel van és elmondhatják, hogy Olaszba nyaraltak, 2) még nem látták a nyugati partot, vagy egyéb szép földközi régiókat.
A Tirrén tenger környékén érdemes keresned, mondjuk Giglio Castello gyönyörű, csak ne akkor menj amikor az olasz szabadságolások megindulnak
7/13 A kérdező kommentje:
#5 mi valószínüleg Bolognába mennénk
aug. 21. 00:58
8/13 anonim válasza:
A világon a legjobb dolog repülőgépre ülni és elutazni valahova! Ha ablakhoz ülsz, nappal repülsz és nem felhős az ég, csodákat láthatsz. A maps.me alkalmazást nézve pedig mindig tudhatod, hogy merre jársz. Nekem megadatott, hogy hatezer méter magasról láthassam a lakóhelyemet.
9/13 anonim válasza:
Hát akkor még nem utaztál az óceán fölött az USA-ba. Kiégeti a szemed. Inkább alszom
10/13 anonim válasza:
Tévedsz. Utaztam, ablaknál ültem, nem égette ki a szemem, és minden percét élveztem. Jó helyre kell ülni, ilyen egyszerű a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!