A Wizz Air gyakorlatilag egy maffia társaság?
Kiderült, hogy nem állítólag hanem valóban.
Maffiiózók!
Pubi, mutass már olyan légitársaságot, ahol nincs túlfoglalás!
Ha nem bánod, nem állok addig fél lábon, amíg találsz ilyet 😂
7
A reptér személyzete szerint bizony csak a Wizz Air maffiáskodik. Ugyanakkor a Wizz air bánik a legrosszabbul a klienseivel az összes légitársaság közül azt mondták.
Engem például ma túlfoglalás miatt visszafordítottak, a reptér személyzete taxit akart intézni nekem a Wizz airen keresztül akik azt válaszolták, hogy sajnos nem tudják megengedni maguknak, és inkább menjek vonattal vagy busszal aminek árát majd megtérítik.
Pedig, a reptér személyzete szerint minden légitársaságnak kötelező lenne taxit biztosítania ilyen esetben saját költségén és, hogy a többi társaság ebből nem csinál problémát.
Ugyanakkor arra kértek minket , túlfoglalás miatt visszafordított utasokat, hogy pereljük be, minél többen tesszük annál nagyobb eséllyel rá lehet kényszeríteni őket, hogy változtassanak.
Hogyne, persze, csakis úgy volt, hogy a reptéren taxit akartak neked intézni, de a Wizzair "nem tudja megengedni magának" és kértek, hogy pereljétek be a Wizzairt...
Értem, hogy haragszol a Wizzairre, de attól még nem fognak az emberek elhinni neked bármit amit leírsz. Legalább hihető dolgokat találj ki, de leginkább az a legjobb ha nem találsz ki semmit, mert akkor még azt a részt se fogják elhinni az emberek, ami igaz.
9
Bammeg csak azt írom amit tapasztalatok vagy hallok.
Apuci a Wizznél dolgozik vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!