Miért esik annyira nehezemre, hogy gyakorlatilag melóhelyen nem jövök ki senkivel annyira, hogy vágyjak a társaságukra?
1 éve dolgozom itt, szerintem lassan tovább állok, mert nem sok előnyöm származik ebből
Inkább kényelmetlen, pedig magányos mikor egyedül dolgozom, de mikor bent vagyok akkor még magányosabban érzem magam, túl erős ez az érzés, hogy csak úgy túllépjek rajta
Tudom, hogy a munkahely nem barát szerzésre van, de beleőrülök és idegesít, futni szoktam gyakran, súlyzózni, céljaim is vannak munkán kívül, de akkor is megőrjít
29F
Ugyanígy érzek magam csak lány vagyok.
Nem beszélgetek senkivel az irodában.
És nem hülyülsz bele?
Szerintem kezdek begolyózni, kicsit olyan mint amire azt mondják, hogy mid life crisis, csak ez jóval korábban kezdődik
Tudom-tudom, pszichológus, vágesz, most már a sokadjára keresek újabb illetőt, meglátjuk mi lesz belőle. Mindenesetre, így elég szar élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!