Mond, te mit választanál? Olcsó fapados repülőjárat 20ezerért, de lehet otthagynak, késnek fél, egy - több napot, vagy ugyan ez 60ezerért de tuti a járat és időben hazahoznak pontosan?
Ennek csak akkor van így értelme, ha a kiindulási állomás és a célállomás is hub a legacynak, a fapadosnak meg nem.
Hiába mész te Budapestről Duabaiba Emiratessel első osztályon ha az az egy szem gép nem tud felszállni Budapestről.
#3 inkabb 3 oras keses repulovel, mint vegigautozni a balkanon alvas, pihenes elkul.
Amugy nekem elsosorban az szamit, hogy mikor indul a gep, es kozvetlen jarat legyen.
reggel altalaban nem kesnek meg a jaratok, nap kozben szedik ossze a kesest
Szoval, ha mind ketto reggel indul es kozvetlen jarat, akkor egyertelmuen az olcsobb opciot valasztom.
Amugy par eve Alicanteban ragadtam mert valami nagy vihar volt es napokig nem szalltak le gepek. Amint a wizzair bejelentette a jarattorlest, mar foglaltam is le a szallast magamnak, nem toltottem orakat a repteren arra varva, hogy mikor meltoztatnak a wizzairesek szallast foglalni nekem.
kesobb amikor benyujtottam a szamlat a hotel/taxi es vacsorarol god nelkul fizettek. Karterires sajnos nem jart mert a vihar vis major volt.
Nemcsak a fapadosok kesnek/torolnek jaratot.
Valoban jobb az ugyfelszolgalat a hagyomanyos tarsasagoknal, de azert egy varatlan esemeny utan ok sem vannak mindig a toppon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!