Melyik a leghosszabb közvetlen repülőjárat aminek egyik állomása Budapest?
Figyelt kérdés
Kíváncsi voltam, megnéztem hogy pl Budapest-Sydne járat van-e. Nincs, át kell szállni Shanghi-ban.
De akkor mi lehet a leghosszabb járat? Ami rendszeresen jár, menetrend szerint.
jún. 30. 09:08
1/2 anonim válasza:
Szerintem jelenleg a LOT Budapest - Seoul járata. A LOT-nak volt amúgy Budapest - New York járata is, de az most úgy látom megszűnt.
2/2 anonim válasza:
Meglepő, de Sanghaj messzebb van, mint Szöul (8350 km/8170 km), de még messzebb van Ningpo (8460 km). Teherszállító gép megy még messzebbre, Hong Kongba (8560 km).
Egyébként nem nagyon van közvetlen járat Európából Ausztráliába, talán csak az Egyesült Királyságból, és leginkább a presztízs miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!