Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapest és Bécs között mi...

Budapest és Bécs között mi értelme van repülőjáratnak?

Figyelt kérdés
Mire becsekkolsz, felszáll, leszáll, kicsekkolsz, addig vonattal vagy autóval is nagyon kényelmesen oda lehet érni, sőt lehet hamarabb is.

2020. júl. 14. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Ne bp - bécs távban gondolkodj! Sokan átszállássalvjönnek mennek bécsen keresztül távolabbi desztinációkba.
2020. júl. 14. 21:45
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk ha Washingtonból valaki Budapestre akar utazni, de csak Bécsbe van repülő Washingtonból, csak így tudja megoldani.
2020. júl. 14. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

VIE egy komoly alternatíva mi kis hikomat repterünkkel szemben! / mellett!

Te sem akarnál máshogy jönni BUD-ra VIE-ről mint átszállással.

hiába ott a CAT, arról még megint átszállni a Haupbahnhofon és onnan Budapest.... lehet akár időben jobb is, vagy közel ugyanannyi, nem mindegy, hogy csak simán átszállsz, átdobják a csomagodat és már jössz is haza. Főleg ha a kocsi BUD-on van... akkor az egész telibevert városon át kell verekedned magad tömegközlekedéssel vagy hiénataxival.....

Hidd el nem lenne ilyen járat ha nem érné meg!!

Lehet, hogy ez a járat pont veszteséges, de hálózati szinten nézve bőven-bőven megéri!

2020. júl. 14. 22:22
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
A hálózati légitársaságok, mint például az Austrian Airlines, hálózati szinten próbálnak nyereségesek lenni és nem vonalanként, mint a fapadosok. Bécsből sokkal több célpont érhető el, mint Budapestről, így eleve vonzó a kínálat és ezeket a jellemzően (de nem kizárólag!) hosszú távú járatokat töltik az ilyen rövid távú járatokkal. Más kérdés, hogy ez környezetvédelmi szempontból mennyire fenntartható: épp a koronavirus járvány idején fogadták el a rövid távú járatokat korlátozó szabályokat, így a vonattal könnyen kiváltható légijàratok leálltak Ausztriában.
2020. júl. 15. 04:55
 5/9 D. Brasco ***** válasza:
94%
A bp-bécs egy ráhordó járat,ennyi a titok.
2020. júl. 15. 07:57
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Írtam egy részletes választ. Valaki lepontozta. Az illető tiszteljen már meg azzal, hogy leírja, miben tévedtem!
2020. júl. 15. 07:58
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

dettó... én is kaptam a mínuszt...

már kezd elegem lenni, hogy gyakorlatilag akármit írok le akármelyik témakörben csak lepontoznak. :(

2020. júl. 15. 09:48
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Én mindenkit ellenzöldelltem.
2020. júl. 15. 10:16
 9/9 anonim ***** válasza:
90%

#6: Nem kéne foglalkozni a pontozásokkal!

EGyrészt egyesek csak lepontozgatni járnak ide a GYK-ra, másrészt meg ha nem tetszik nekik egy válasz (holott abszolút helyénvaló), akkor is nyomják a mínuszokat.

Tipikus hülyeség!

2020. júl. 15. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!