Ne bp - bécs távban gondolkodj! Sokan átszállássalvjönnek mennek bécsen keresztül távolabbi desztinációkba.
2020. júl. 14. 21:45
2/9 anonim válasza:
Mondjuk ha Washingtonból valaki Budapestre akar utazni, de csak Bécsbe van repülő Washingtonból, csak így tudja megoldani.
2020. júl. 14. 21:58
3/9 anonim válasza:
VIE egy komoly alternatíva mi kis hikomat repterünkkel szemben! / mellett!
Te sem akarnál máshogy jönni BUD-ra VIE-ről mint átszállással.
hiába ott a CAT, arról még megint átszállni a Haupbahnhofon és onnan Budapest.... lehet akár időben jobb is, vagy közel ugyanannyi, nem mindegy, hogy csak simán átszállsz, átdobják a csomagodat és már jössz is haza. Főleg ha a kocsi BUD-on van... akkor az egész telibevert városon át kell verekedned magad tömegközlekedéssel vagy hiénataxival.....
Hidd el nem lenne ilyen járat ha nem érné meg!!
Lehet, hogy ez a járat pont veszteséges, de hálózati szinten nézve bőven-bőven megéri!
2020. júl. 14. 22:22
4/9 anonim válasza:
A hálózati légitársaságok, mint például az Austrian Airlines, hálózati szinten próbálnak nyereségesek lenni és nem vonalanként, mint a fapadosok. Bécsből sokkal több célpont érhető el, mint Budapestről, így eleve vonzó a kínálat és ezeket a jellemzően (de nem kizárólag!) hosszú távú járatokat töltik az ilyen rövid távú járatokkal. Más kérdés, hogy ez környezetvédelmi szempontból mennyire fenntartható: épp a koronavirus járvány idején fogadták el a rövid távú járatokat korlátozó szabályokat, így a vonattal könnyen kiváltható légijàratok leálltak Ausztriában.
2020. júl. 15. 04:55
5/9 D. Brasco válasza:
A bp-bécs egy ráhordó járat,ennyi a titok.
2020. júl. 15. 07:57
6/9 anonim válasza:
Írtam egy részletes választ. Valaki lepontozta. Az illető tiszteljen már meg azzal, hogy leírja, miben tévedtem!
2020. júl. 15. 07:58
7/9 anonim válasza:
dettó... én is kaptam a mínuszt...
már kezd elegem lenni, hogy gyakorlatilag akármit írok le akármelyik témakörben csak lepontoznak. :(
2020. júl. 15. 09:48
8/9 anonim válasza:
Én mindenkit ellenzöldelltem.
2020. júl. 15. 10:16
9/9 anonim válasza:
#6: Nem kéne foglalkozni a pontozásokkal!
EGyrészt egyesek csak lepontozgatni járnak ide a GYK-ra, másrészt meg ha nem tetszik nekik egy válasz (holott abszolút helyénvaló), akkor is nyomják a mínuszokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!