eddig mindig wizzairrel utaztunk, ott mindig finoman érkeztünk meg a földre párszor még meg is tapsolták a pilótákat közben, de most ide sikerült jegyet venni idénre, mert ahova mennénk a wizzair egy gépe se megy legalábbis nem találtunk, akkor amikor mi ráérnénk. előtte is láttam már pár ryanaires landolásokat tiktok, youtube short videókba, rengeteg felvétel fellelhető erről az incidensekről interneten, több 10perces összeállítások vannak a már már balesethez közeli kategóriába sorolható landolásokról. tényleg ennyire gyakoriak lennének ezek a ryanairnél, vagy csak a média próbálja felnagyítani ezt a problémát náluk, mert nincs miről írni és kellenek a botrányok, vagy ez bármelyik légitársaságnál előfordulhat akár ennyiszer is?
Semennyire. Gyakran repülök velük, semmi gond nem szokott lenni.
jún. 22. 18:21
4/15 anonim válasza:
Miért irsz ki büdös tróger kérdést?
jún. 22. 18:37
5/15 anonim válasza:
"tiktok, youtube short videók" Pont ezekre nem adnék! Egyébként én mindig autóval megyek! Még Osloba is autóval mentem.
jún. 22. 19:00
6/15 anonim válasza:
Ryanair ugyanolyan biztonsagos, mint a tobbi europai legitarsasag.
Majdnem 40 eve repulnek, soha nem volt halalos kimenetelu balesetuk, pedig europa legnagyobb flottajat uzemeltetik, a europaban a legtobb utast szallitjak stb.
Butasag azon ragodni, hogy nem bzitonsagos a ryanair.
jún. 22. 22:28
7/15 anonim válasza:
20+ alkalommal repültem velük, néha kicsit erősebben zökken a gép leszálláskor, de még az se vészes, illetve nem csak a Ryanairnél fordul elő.
Sose volt baleset közeli a helyzet, nem érződött veszélyesnek se.
Elvileg még annak is megvan az oka hogy néha így "földrecsapva" szállnak le, vmiért néha ez a biztonságosabb, habár ennél pontosabban nem emlékszem :D De nem kell parázni tőlük
jún. 23. 15:48
8/15 anonim válasza:
Én csaj 1x repültem életembe, a felszállás rossz volt,mert volt benne egy erősebb süllyedés odafelé,a leszállás sokkal jobb volt.
De nem szerettem meg a repülést.
jún. 23. 21:42
9/15 anonim válasza:
Az embernek nem véletlenül nincsennek szárnyai! Tehát ne repüljönön az ember! Ha pedig mégis repülőre ül, és repül vele. Akkor vállalja annak minden következméyneit.
jún. 24. 08:43
10/15 anonim válasza:
A Ryan pilótáknak kötelező odavágni kicsit. Nem vicc, tényleg kötelező, mert így valamivel erősebben tud fékezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!