A Ryanair repülőgépen megszokták még tapsolni a Pilótát a sikeres leszállásért?
Hát biztos van olyan is.😅
Én azért tapsoltam hogy megtiszteljem őt, hogy hálát fejezzek ki amiért sikeresen letette a gépet. 😊😊
Persze tudom nekik ez a munkájuk, alap dolog ez szb..
De mégis már pár pilótától hallottam hogy milyen jól esik nekik ez a gesztus az emberek felol. 😊
Köszi a szavazást mindenkinek!
Sajnálom hogy már nem szokás, de ez van változik minden.😊
Ez a tapsolás csak itt a kelet-európai pusztákon szokás, és kifejezetten ostoba dolog.
A Ryanairen egyébként azért nincs taps, mert kevesebb mayar parast utazik velük.
Sehol sem tapsolnak már. Ha valaki néha mégis tapsol, azt cikinek tartják, mert azt jelzi, hogy nagyon nagyon amatőr repülő. Régen amikor egy ember életében egyszer vagy kétszer repült, még más világ volt. Olyan, mintha rácsodálkoznál, jé ez kés, villa? Mire valók?
Ma már tömegek repülnek úgy, mintha buszoznának, vagy vonatoznának. Úgy is tekintenek a repülésre. És a vonaton sem tapsolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!