Ryanair appban problémám van frissítés után?
Ma frissítenem kellett a Ryanair appot. Frissités után beléptem és eltünt a következő foglalásom, azt írja ki, hogy nem található foglalás.
Számítógépról a ryanair weboldalára belépve viszont ott van.
Járt valaki mostanában így?
Igen,azóta megtettem. És akkor meg is jelenik maga a foglalás, a dátum és a foglalási kód is, de ahogy rákattintok erre a részre, ismét azt írja ki, hogy nincs foglalásom. ( a weboldalukon továbbra is ott van)
Ráadásul nekem eltűnt az appból az a rész is, ahol repjegyeket lehet keresni, foglalni...
Nem értem mi történt, mert ez a mai frissítés eredménye...
Azért tanltál informatikát, hogy megoldjad.
Nem vagy te olyan hülye, ráadásul tudod merre indulj el.
5: Együgyűség, rosszindulatúság fájna, ordítanál.
Próbáld meg letörölni, majd újra feltelepíteni az alkalmazást. Ekkor jelentkezz be az email címeddel és a jelszavaddal. Ezután (amennyiben továbbra sem jelenik meg az utazás) menj ahhoz a részhez, ahol hozzá tudod adni az utazásodat az alkalmazáshoz, itt add meg a 6 vagy 5 jegyű foglalási számodat (Reference no.) és az email címedet (amivel foglaltad a repjegyet). Ekkor szerepelnie kellene a repjegynek. Itt tudsz majd 48 órával az utazás előtt becsekkolni.
5# Ezeket már megpróbáltam, töröltem is az appot, újra letöltöttem, megcsináltam amit írtál az email címmel és a kóddal. Akkor megjelenik a foglalás, de át van húzva és alá van írva, hogy nincs érvényes foglalásom.
De megoldódott a dolog, mert megnéztem a régi telefonomat, azon is rajta van az applikáció, ott minden rendben van.
Ma este utazunk, ezért volt fontos, hogy megoldódjon a kérdés, de így viszem ezt a régi telefont is magammal.
A segítséget köszönöm, az 5-esel meg nem kell foglalkozni, valóban együgyü lehet szegény és van neki szerintem elég baja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!