Magyarország és Alaszka között miért nincs közvetlen repülőjárat?
Figyelt kérdés
Szerintem lenne igény rá!jún. 19. 23:42
1/10 anonim válasza:
Amiért a Marsra sincs. Hol tudnának szerinted kialakítani repülőteret? Él ott pár száz ember, azok se nagyon repkednek onnan sehova. Valószínűleg beérnél Alaszkába és halálra fagynál olyan szinten nem szoktad meg az ottani hideget. Kezdésként tölts el pár évet Oroszországban -40 fokban, ha az megy, utána látogasd csak Alaszkát.
2/10 anonim válasza:
Na bocsánat nem párszáz, hanem 700.000 megnéztem. Ezen én is meglepődtem. Ettől függetlenül tartom a véleményem többi részét.
3/10 anonim válasza:
1-es!
Hülyeségeket írsz, Alaszkában van repülőtér, lehet is menni, csak nem közvetlen járattal, hanem átszállással.
Most pl Valdezben 14 fok van, valahol meg 20-22 is, miért fagyna halálra?
4/10 anonim válasza:
Mert medvespray-t kellene osztogatni az utasoknak leszálláskor, és az jelenleg hiánycikk.
5/10 anonim válasza:
Ha egy embernek van ra igenye, az meg keves, hogy megtoltson egy rendszeres repulojaratot
6/10 anonim válasza:
1. Alaszka lakossága meghaladja a 700 ezer főt, nem pár száz. Repülőtérből meg van kb. három tucat (azaz több mint harminc). Fairbanksben ma 17 fok van. Nem mínusz! Télen valóban van az államban -30 is. A -50 előfordul, de nem túl gyakran.
7/10 anonim válasza:
Egyrészt nincs rá igény.
Másrészt nem is biztos, hogy a ferihegyi futópályák elég hosszúak ahhoz, hogy ilyen hosszú távra fel tudjon szállni egy repülőgép. Magyarázat: minél hosszabb a táv, annál több kerozinra van szükség; minél több kerozin van a gépben, annál nehezebb; minél nehezebb a gép, annál hosszabb futópályára van szüksége a felszálláshoz.
8/10 anonim válasza:
#7 Szöulba van kozvetlen jarat Budapestrol, ami messzebb van, amint Anchorage
9/10 anonim válasza:
7-es: ne viccelj már, most épp nincs, de elég sokáig volt közvetlen járat New Yorkba :)
10/10 anonim válasza:
New Yorktól pl. Farisbanks több mint 4000 km. Összesen több, mint 7000 lenne Bp.-Fairbanks
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!