Sosem ültem repülőgépen 42 évesen, szerintetek ez gáz?
Én a vezettéssel vagyok így (38N), van jogsim 20 éve, mégsem vezetek, félek, főleg mióta volt egy balesetem utasként... Mindenki ezzel nyaggat, régebben mondogatták, hogy majd ha gyerekem lesz... nem tudom, miért lenne jobb, ha a gyerek életét is veszélyeztetném, de nem jött be, továbbra sem vezetek :)
Szóval megértem, ha unod, az a baj, hogy valószínűleg a környezeted nem fogja megunni, tehát kezdd el elengedni a füled mellett...
Az egyébként nem gáz szerintem, hogy (még) nem repültél, sokan nem repültek még, más okokból sem, pl. nincs rá pénzük, vagy inkább autóval utaznak, mert úgy több cuccot tudnak vinni.
Tényleg ne foglalkozz másokkal! :)
U.i.: én is rettegtem a repüléstől is, de valahogy túltettem magam rajta, bár nyugodtnak továbbra sem mondanám magam repülés közben, de már lazán bevállalok ázsiai, amerikai utakat is :)
Mi a probléma ezzel?
Még nem vagyok ennyi,de tudom,hogy úgy temetnek majd el,hogy nem repültem.
Lassan ötven évesen én sem.
Viszont helikopteren elég sokat mentem.
Én is inkább kocsival megyek, nekem sokkal kényelmesebb. Kétszer repültem (Bp-London-Bp), most 34 éves vagyok. Jövőben is csak akkor megyek repülővel, ha olyan az úticél, hogy másképp nem megoldható.
Engem is szekálnak egyébként, mert hogy nem kell félni (egyébként nem a lezuhanástól félek), meg hogy kivonom magam a családi és baráti utazások alól. De nem érdekel, nem hiszem, hogy mások elvárása szerint kéne élnünk.
Nem gáz, úgy utazol ahogy akarsz (és amit megengedhetsz magadnak).
Engem például egy buszos útra nem lehetne rávenni sehogyan sem és nem érdekel, hogy erről más mit gondol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!