Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Sosem ültem repülőgépen 42...

Sosem ültem repülőgépen 42 évesen, szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
Egyesek hüledeznek rajta ha szóba kerül a téma, hogy még sose repültem. Egyszerüen parázok a repüléstől, rég eldöntöttem, hogy soha senki fel nem rak engem semmilyen légi járműre de sokan ezt egyszerűen nem értik meg. Mindenki próbál meggyőzni, hogy de nem is veszélyes meg milyen jó repülni.. eléggé unom már. Gyakran járunk olaszba nyaralni busszal, erre mindenki azzal jön, hogy minek buszozok 16 órát amikor a repcso 1,5 óra csak. Ok igazuk van ebben csak az a bibi, hogy NEM szállok fel! :)
máj. 9. 07:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Miért lenne gáz?
máj. 9. 08:32
 2/19 anonim ***** válasza:
86%

Én a vezettéssel vagyok így (38N), van jogsim 20 éve, mégsem vezetek, félek, főleg mióta volt egy balesetem utasként... Mindenki ezzel nyaggat, régebben mondogatták, hogy majd ha gyerekem lesz... nem tudom, miért lenne jobb, ha a gyerek életét is veszélyeztetném, de nem jött be, továbbra sem vezetek :)

Szóval megértem, ha unod, az a baj, hogy valószínűleg a környezeted nem fogja megunni, tehát kezdd el elengedni a füled mellett...

Az egyébként nem gáz szerintem, hogy (még) nem repültél, sokan nem repültek még, más okokból sem, pl. nincs rá pénzük, vagy inkább autóval utaznak, mert úgy több cuccot tudnak vinni.

Tényleg ne foglalkozz másokkal! :)

U.i.: én is rettegtem a repüléstől is, de valahogy túltettem magam rajta, bár nyugodtnak továbbra sem mondanám magam repülés közben, de már lazán bevállalok ázsiai, amerikai utakat is :)

máj. 9. 09:08
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi a probléma ezzel?

Még nem vagyok ennyi,de tudom,hogy úgy temetnek majd el,hogy nem repültem.

máj. 9. 09:22
 4/19 anonim válasza:
100%
Dehogy gáz, én autóval szeretek utazni, látom a tájat, meg tudok állni.
máj. 9. 09:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Lassan ötven évesen én sem.

Viszont helikopteren elég sokat mentem.

máj. 9. 10:08
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
En meg nem uktem urhajon, tengeralqttjaron, ez gaz? Ha neked nem gaz akkor mit erdekelnek masok? En kb 150 alkalommal ultem repulon, es? Kit erdekel? Amugy mar ugy utalom mint a szart.
máj. 9. 10:23
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszi,tudom sokan vannak vele így mint én. Amugy fura mert se a magasságtól, se ilyen halálfélelmen nincs de ahigy rám zárják az ajtót ilyen légi járműveken szinte azonnal pánikrohamot kapok. Lanovka, libegő és társai szintén ez a helyzet. Pl tornyokat, minareteket, kilatókat nagyon nehezen mászok meg de egy 2-3 ezres hegyre gond nélkűl felkapaszkodom, nulla tériszonnyal.
máj. 9. 10:23
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is inkább kocsival megyek, nekem sokkal kényelmesebb. Kétszer repültem (Bp-London-Bp), most 34 éves vagyok. Jövőben is csak akkor megyek repülővel, ha olyan az úticél, hogy másképp nem megoldható.

Engem is szekálnak egyébként, mert hogy nem kell félni (egyébként nem a lezuhanástól félek), meg hogy kivonom magam a családi és baráti utazások alól. De nem érdekel, nem hiszem, hogy mások elvárása szerint kéne élnünk.

máj. 9. 10:54
 9/19 BeefEater ***** válasza:
100%

Nem gáz, úgy utazol ahogy akarsz (és amit megengedhetsz magadnak).

Engem például egy buszos útra nem lehetne rávenni sehogyan sem és nem érdekel, hogy erről más mit gondol :D

máj. 9. 11:52
 10/19 anonim ***** válasza:
31%
Nekem ez a dedós rettegés fura, a repülés kb olyan mintha buszoznál csak biztonságosabb. De egyébként nincs véleményem arról ha valaki soha nem repült ha ez mondjuk nem nyilvánul meg extremitásokban, pl volt egy kickbox oktatóm akivel még Finnországba is busszal mentünk mert félt a repüléstől.
máj. 9. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!