Mindig kimész 2 órával az indulás előtt a reptérre?
Én mindig kimegyek 2 órával előtte, mivel nem utazok gyakran, ezert nem tudom melyik napokon es mely időszakokban kell szamitani hosszu sorokra.
Most már azt csinálom hogy csak kézi poggyásszal utazok, igy legalabb a legitársaság pultjához nem kell odamenni hogy leadjak egy bőröndöt, a boardingpasst meg megküldik emailben. Ezzel időt tudok sporolni, tapasztalataim szerint 20-30 percet is várni kell ha pont egy turistacsoport van előttem.
Egyik haverom azt mondta hogy ő mindig kézipoggyásszal megy, de akkor is mindig kimegy 2 órával indulás előtt.
Egyszer mikor egyedül utaztam akkor a mellettem ülő pont magyar volt és mesélte hogy nagyon sokszor utazik, igy ő csak kb 40 perccel az indulas előtt megy ki mert tudja hogy mikor lehet több utasra számitani. A beszálláskor is kb utolsók közt ült le mellém, mondta hogy a sok kezdő ott tolakodik, miközben mindenkinek megvan a helye előre és úgy sem indul el a gép nélküled.
Eddig kb 6 oda-vissza úton vagyok túl, ami nem sok, de egyszer sem volt indokolt a 2 óra, mindig egy rakas időt kellett várni, még úgy is hogy hétvégén is utaztam egyszer. Aznap emlékszem a gép is későn indult mert megvárt minden utast hogy átérjen a biztonsági ellenőrzésen.
Ti hogy csináljátok? Tudom, jobb előbb ott lenni mint lekésni de kisgyerekkel utazunk és igy nem egyszerű mert nyűgös lesz.
Családoknak annyi előnyük van hogy előbb beszálhatnak de az nekem lényegtelen mert a gép úgyis csak akkor indul el, ha már mindenki beszállt.
Attol en is tartok hogy mi van ha pl baleset miatt kerülőuton kell menni es ez miatt kesve érek oda.
Nem reptérre menet de előfordult hogy baleset miattt csak álltam az úton és nehezen tudtam kikerülni a nagy kocsisor miatt de igy is max 30 perccel volt tobb az 1 oras utam.
Egyik rokonom a reggeli kod miatt kesett es el is tevedtek odafele igy is elertek de necces volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!