1 honapra elutazni, feltoltodni, forro tengerparti orszagba? Mi a legjobb uticel erre
Elegem van mar sok dologol, leszakad a fejem a stressztol
Baratok sincsenek mar stb..
Utazni szeretnek menni egyedul kicsit atertekelni a dolgokat
Mi lenne az idealis uticel Europaban vagy kozel ahova a repjegy nem 250e-tol kezdodik?
Thaiföld tetszik nagyon de ha lehet akkor nem akarnek kiadni ennyi penzt erre az 1 honapra, plusz a szallas
Főzni szeretnék magamnak, nem éttermekbe menni egész nap, 1 hónapra hogyan tudnék egy ilyen helyet találni?
Vagy esetleg más családokkal megismerkedni, melózni nekik és náluk lakni, van e ilyen?
29 éves vagyok (F), életvidám alapvetően, bár az elmúlt pár év eléggé legyűrt, és ezt szeretném visszaszerezni
Az a baj, hogy ahová olcsóbb a repjegy, pl európa, ott sokkal drágábbak a szállások.
Mennyit szánnál rá amúgy, illetve mikor?
Annyiból nem nagyon jön ki szerintem. Talán bulgár tengerpart, legolcsóbb szálláshely, semmire nem költesz, magadnak főzöl.
Amúgy teljesen megértelek, hasonló szituációban vagyok, mint te... De ehhez pénz kell rendesen. Esetleg 1 hónap helyett legyen csak 2 hét nyaralás, 2 hetet meg otthon lazíts, sétálgass stb..
Bulgária kapásból annyira nem jön be, inkább Thaiföld, Málta, Kanári szigetek, Spanyolország, talán Olaszország vagy valami hasonló
Persze vannak berögzüléseim, előítéleteim, hogy ezek milyen szuperek lehetnének :D Ha ezekről van bármi véleménye valakinek a légkört, embereket, illetőleg, az is segítene
Nem szálláshely, inkább valami olyat akarok kifogni, mint amilyen helyzetben voltam amikor külföldön éltem és mentem haza és egy hónapig üresen állt az albérletem
Vagy ez a lehetetlen kategória
TUdom, hogy reális áron kb 1-2 millió lenne egy ilyen hónap, ha a szállás árakat nézzük, de ha ott élnék, akkor viszont ez simán elérhető lenne. Nos én egyenlőre nem akarok ott élni, csak megismerni egy új kultúrát
Szerintem mindenképpen kell 1 hónap, ez alá nem akarok adni már nagyon elegem van
Őszintén, én azt ajánlom hogy gyűjtsél még, és jövőre, amikor szezon van thaiföldön, akkor menj ki egy hónapra. Kb 1 millió reálisan 1 hónap.
Idén meg menj el egy hétre valahová.
Én ezt csináltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!