Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » 1 honapra elutazni, feltoltodn...

1 honapra elutazni, feltoltodni, forro tengerparti orszagba? Mi a legjobb uticel erre

Figyelt kérdés

Elegem van mar sok dologol, leszakad a fejem a stressztol

Baratok sincsenek mar stb..

Utazni szeretnek menni egyedul kicsit atertekelni a dolgokat

Mi lenne az idealis uticel Europaban vagy kozel ahova a repjegy nem 250e-tol kezdodik?

Thaiföld tetszik nagyon de ha lehet akkor nem akarnek kiadni ennyi penzt erre az 1 honapra, plusz a szallas

2023. máj. 10. 05:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Főzni szeretnék magamnak, nem éttermekbe menni egész nap, 1 hónapra hogyan tudnék egy ilyen helyet találni?

Vagy esetleg más családokkal megismerkedni, melózni nekik és náluk lakni, van e ilyen?

29 éves vagyok (F), életvidám alapvetően, bár az elmúlt pár év eléggé legyűrt, és ezt szeretném visszaszerezni

2023. máj. 11. 18:13
 12/21 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ahová olcsóbb a repjegy, pl európa, ott sokkal drágábbak a szállások.

Mennyit szánnál rá amúgy, illetve mikor?

2023. máj. 13. 12:40
 13/21 A kérdező kommentje:
3-400e 1 hónapra mindenestül, a terv, gondolom kicsit túl megyek ezen mint ahogyan az szokott lenni, de a célirány az ez
2023. máj. 13. 13:52
 14/21 anonim ***** válasza:

Annyiból nem nagyon jön ki szerintem. Talán bulgár tengerpart, legolcsóbb szálláshely, semmire nem költesz, magadnak főzöl.

Amúgy teljesen megértelek, hasonló szituációban vagyok, mint te... De ehhez pénz kell rendesen. Esetleg 1 hónap helyett legyen csak 2 hét nyaralás, 2 hetet meg otthon lazíts, sétálgass stb..

2023. máj. 13. 14:28
 15/21 A kérdező kommentje:

Bulgária kapásból annyira nem jön be, inkább Thaiföld, Málta, Kanári szigetek, Spanyolország, talán Olaszország vagy valami hasonló

Persze vannak berögzüléseim, előítéleteim, hogy ezek milyen szuperek lehetnének :D Ha ezekről van bármi véleménye valakinek a légkört, embereket, illetőleg, az is segítene

Nem szálláshely, inkább valami olyat akarok kifogni, mint amilyen helyzetben voltam amikor külföldön éltem és mentem haza és egy hónapig üresen állt az albérletem

Vagy ez a lehetetlen kategória

TUdom, hogy reális áron kb 1-2 millió lenne egy ilyen hónap, ha a szállás árakat nézzük, de ha ott élnék, akkor viszont ez simán elérhető lenne. Nos én egyenlőre nem akarok ott élni, csak megismerni egy új kultúrát

Szerintem mindenképpen kell 1 hónap, ez alá nem akarok adni már nagyon elegem van

2023. máj. 13. 14:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Őszintén, én azt ajánlom hogy gyűjtsél még, és jövőre, amikor szezon van thaiföldön, akkor menj ki egy hónapra. Kb 1 millió reálisan 1 hónap.

Idén meg menj el egy hétre valahová.

Én ezt csináltam :)

2023. máj. 13. 14:39
 17/21 A kérdező kommentje:
Most is van rá pénzem, de nem akarom rá költeni azt másra szánom lol
2023. máj. 13. 14:44
 18/21 anonim ***** válasza:
300-ból felejtsd el ezt a projektet, még nagyon olcsó repjegy mellett is irreális a legtöbb országban, hogy napi 10k alatti pénzből létezz. Esetleg hosteles önkénteskedéssel, nagyon aszkéta módon.
2023. máj. 13. 21:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi lett a nyaralásoddal, kérdező? Elutaztál? Merre jártál?
2023. szept. 7. 15:44
 20/21 A kérdező kommentje:
Tenerifén voltam, aztán felmondtam 1 hónap után meló helyen, most azóta nem melózok, megyek el caminora
2023. szept. 7. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!