Melyik a legjobb repjegykereső?
Figyelt kérdés
Melyiken lehet olcsóbb repjegyet találni?
Melyiket használjátok?
2021. szept. 23. 17:38
A kérdező szavazást indított:
Skyscanner
Google Járatkereső
Momondo
Pelikán
Kayak
Kiwi
10 szavazat
2/8 anonim válasza:
A légitársaság saját honlapja.
3/8 A kérdező kommentje:
2-es Én úgy tudom, hogy átirányítanak a légitársaságok oldalára.
2021. szept. 23. 18:05
4/8 anonim válasza:
Mindegyik jo arra hogy megnezd a legolcsobb jegyet. Aztan ha megvan akkor atmesz (nem iranyit at) az adott legitarsasag honlapjara es ott veszed meg legalabbis most ebben a natha helyzetben. Sok bosszusagtol kimeled meg magad.
5/8 anonim válasza:
Keresni a Skyscanneren szoktam, vásárolni pedig az adott légitársaságok honlapján.
6/8 A kérdező kommentje:
Én amúgy a Google járatkeresőjét szoktam nézegetni, használni.
Szeretem mert egyszerű, gyors és talán még olcsó is.
2021. szept. 23. 18:29
7/8 anonim válasza:
Mert a többiért fizetni kell? 🙀
8/8 anonim válasza:
Google Flights, mert még mindig náluk a legjobbak a 'Europe' vagy 'Anywhere' keresések, amikor nem egy konkrét város a célpont, hanem random utaznál valahova és böngésznél, hogy hova van jó áron jegy. Flex dátumú kereséseknél is ők a legjobbak.
Mondjuk ez nem meglepő, mert a régen legjobb ITA Matrixot vásárolták fel és integrálták.
Én évi 8-10 foglalással még nem nagyon találkoztam olyannal, hogy a társaság oldalán olcsóbb lett volna a jegy, mint a GF által kiírt. Mindig ugyanannyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!