London Gatwick vagy Heathrow melyik légitársaság a legjobb?
Ryanairnek pl nincs innen gép Pestre.
Wizzairnek van de még a kisbőrönd is fizetős, ami azért általában benne van az árban
Stanstedről repül a Ryanair. Lutonról a Wizz. Heathrowról a British Airways. Gatwickről az Easyjet.
Hogy melyik a jobb légitársaság, ez nagyon szubjektív dolog, mert tapasztalatokon alapul. Én a BA-ról nem vagyok túl jó véleménnyel, nekem kényelmetlen és az ár és a szolgáltatás nekem nincs összhangban. A Ryanair sem a kedvencem, viszont ezért az árért kb. minden mást elnézek. Ha neked lennék, én a Wizzt választanám, abban még nem csalódtam, kényelmesebb a Ryannál, de pár ezressel drágább.
Ami a poggyászt illeti, a kisbőrönd minden fapadon többnyire fizetős. A többit a BA honlapján érdemes megnézni.
Eddig mindig Ryanairrel mentem Standardről, de most az nagyon messze van nekem.
Ott az alapban benne volt a kisbőrönd.
Köszi az infót.
Nem tudtam, hogy így fel van osztva, hogy innen ez megy, onnsn az.
Én ha csak tehetem BA-val szoktam járni Heathrow-ról. Főleg a nyári szezonban sokszor előfordul, hogy hasonló áron van, mint a Ryanair (volt már olcsóbb is nekem). Általában azért drágább, de nekem megéri a felárat.
A British az egyetlen átszállás nélküli legacy, szóval sok opciód nincsen.
Minőségben szerintem így néz ki: British, EasyJet és utolsó helyen holtversenyben a két ultra.
Covid előtt London Cityből az LOT-nak volt közvetlen járata Budapestre, de az szerintem még nem jár. A minősége és az ára is egy kicsit a BA felett volt érzésre. LCY-t meg valaki vagy szereti, vagy nem.
Szintén Covid előtt voltak járatok Southendből is (Flybe amíg létezett és EasyJet) de a kérdezőnek ez talán még jobban kieshet mint STN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!