Angliából nehéz hazajutni? Conzulátoson mikben segítenek?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég megismertem valakit aki kint él de haza szeretne jutni.
De akár hányszor szóba kerűl az utazás mindig jön h innen meg onnan vár segitséget pénzt stb. Meg h volt a conzulátoson is segitséget kérni h hazatudjon jönni. Szoval mindig van valami varjálás féleség. És kicsit gyanus nekem. De mivel nem tudom külföldön hogy zajlanak az ilyenek így vakon vagyok ez ügyben.
2023. márc. 11. 07:59
1/19 anonim válasza:
Szerintem illegálban van kint.
2/19 A kérdező kommentje:
Ezért nem tud haza jönni akkor?
Pedig már 4 éve kint van.
2023. márc. 11. 08:32
3/19 anonim válasza:
Ez kamu. A konzulátus letudja szervezni ezt , ha illegálisan van kint ha nem. Ez a dolguk
4/19 A kérdező kommentje:
És mennyi idő míg leszervezik h haza tudjon jönni? Hogy tudnám kideriteni h hazudik e nekem?
2023. márc. 11. 09:06
5/19 anonim válasza:
Szerintem pár nap vagy max 1-2 hét.
6/19 anonim válasza:
Szerintem éppen téged akar lehúzni pénzre.
Gondolom nő, te meg egy butácska szűz fiú lehetsz.
7/19 A kérdező kommentje:
Nem húz le és nem is addnék neki akkor se ha kérne. Ja és nem írtam olyat h pénzre fáj a foga vagy h addnék neki .
2023. márc. 11. 12:43
8/19 anonim válasza:
Pedig nagyon úgy tűnik hogy fogsz..
9/19 anonim válasza:
Ilyen a világon nincs, hogy kint él 4 éve és nem tud hazajönni Angliából.
Kint mosogat/qrválkodik, és mellékesben a neten lehúz pár naiv, magyar simpet.
10/19 anonim válasza:
Egyaltalan nem nehez. Az elmult jo 2 evben nem mindig volt a legegyszerubb ugye a Covid miatt, de manapsag nem veszes. Ami talan ugymond "nehezebbe" teszi, hogy most kell az utlevel UK es EU kozott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!