Angliából nehéz hazajutni? Conzulátoson mikben segítenek?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég megismertem valakit aki kint él de haza szeretne jutni.
De akár hányszor szóba kerűl az utazás mindig jön h innen meg onnan vár segitséget pénzt stb. Meg h volt a conzulátoson is segitséget kérni h hazatudjon jönni. Szoval mindig van valami varjálás féleség. És kicsit gyanus nekem. De mivel nem tudom külföldön hogy zajlanak az ilyenek így vakon vagyok ez ügyben.
2023. márc. 11. 07:59
11/19 anonim válasza:
Én is jártam így egy bankatya zur miatt. Kellett neki 1 hét legalább. Addig az utcán voltam , mert visszaküldött a bankartyamat és majdnem 2x is. De akkor szemfüles voltam és a gépen ültem már 2 óra múlva. Szerintem egy napra lehet talalni munkát. És az ilyennek talán veszélyesebb hazautazni , mert itthon könnyebb ehenhalni, ha valaki nincs benne. Láttam több ilyen embert, hogy elfelejtette , hogy itthon nincs munka és ehenhalt.
12/19 anonim válasza:
A konzulatus meg segít. 20e a rephegy.
13/19 anonim válasza:
A konzulatus pénzügyek Bem segít.
14/19 anonim válasza:
Hazajonni lehet, visszamenni nem biztos. Egy szakadt furgonnal is elhoznak, a hatosagok meg nem tartoztatjak.
15/19 anonim válasza:
A konzulátus abban segíthet neki, ha időközben lejártak az iratai vagy elvesztette, hogy kapjon az utazáshoz újakat. A hazaútra nem kellenek százezrek. Most éppen csütörtökre egy Wizzair jegy 30 ezer forint.
16/19 A kérdező kommentje:
Majd szombaton mindenre fényderűl.
Állitolag akkor olcsó a jegy és jönhaza. Viszont ha ezt is valami hülye varjálási indokkal elmulasza tuti h kamu.
2023. márc. 12. 16:04
17/19 anonim válasza:
16. Szombatra a legolcsóbb jegy Wizzair 13 ezer forint.
18/19 A kérdező kommentje:
Köszi az infot 🙏
2023. márc. 12. 21:11
19/19 anonim válasza:
Drogos, körözi a rendörség, lekapcsolnák a határon, ezért nem jön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!