Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha rágyújtok egy iQosra a...

Ha rágyújtok egy iQosra a repulo budijaban, mennyi az eselye hogy lebukok?

Figyelt kérdés
Elmeleti szinten kerdezem. Ugye annak nem fustje van, hanem goze, tehat a fusterzekelo nem fog jelezni, a csikket pedig vissza tudom tenni a dobozaba, hamu pedig ertelemszeruen szinten nincs. Igy is lebukhatok? Van meg valami buktatoja ennek az eszement otletnek?

2023. febr. 24. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10

annyira senki nem függő hogy ne bírjon ki egy 6-8 órás repülőutat. Amúgy szívogasd a heetset magában, meg lesz a mozdulat, ha már a nikotin úgy sem probléma.

2023. febr. 25. 17:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Kiverheted a sky budiban, ha valamit fogdosnál csak. Üríteni még legális. XD
2023. febr. 25. 17:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Persze, termeszetesen ki fogom birni, hisz amugy sincsen mas valasztasom. Pusztan eljatszottam a gondolattal, hogy mi van ha letezik ilyen “kiskapu” , ami altal megsem kell kibirnom. :D Orulok hogy valaszt kaptam a kerdesemre, koszonom szepen mindenkinek!
2023. febr. 25. 18:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha nem kapcsolod be a vécén, akkor élvezheted a rituálét. Kamera (még) nincs.
2023. febr. 25. 18:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Legsúlyosabb esetben a desztináció repterén rendőrök várnak majd és bilincsbe vágnak a légiközlekedés veszélyeztetése gyanúsítással.

Ami tuti: pár ezer euro pénzbírság és az adott légitársaság örökre feketelistára tesz.

2023. febr. 25. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!