Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van itt olyan aki sokáig...

Van itt olyan aki sokáig szoptatott és rágyújtott mellette?

Figyelt kérdés

Nem dícséretre vágyom, csak egy kis megnyugtatásra hogy nem vagyok iszonyatosan szar anya. Mert most annak érzem magam.

Igazából kb. 2,5 éve nem dohányzom, mikor megtudtam hogy terhes vagyok letettem. 20 hónapos kislányom még cicizik elalvásoknál. Férjem nemrég visszaszokott a cigire, én pedig egy rossz napon megkívántam és elszívtam egyet. Rá pár órára cicizett a lányom, de tudom, hogy a vérembe bekerült, így gondolom a tejbe is. Nagyon gáz amit tettem tudom, de iszonyatosan jól esett az a cigi. Persze nem szeretnék rászokni újra, ez volt egy hete, de azóta is gyötör a büntudat...

2020. febr. 3. 14:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%
Tökmindegy gyötör e. Megtetted. Nem volt szép. Tanulj belőle, mert itt senkise fog megdicsérni és megnyugtatni, hogy nyugodtan szokj vissza. Én speciel szaranyának gondollak de azzal neked nem lesz se jobb se rosszabb.
2020. febr. 3. 14:08
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Most már mindegy, engedd el. Mindenki követ el hibákat. Tovább kell menni.
2020. febr. 3. 14:18
 3/17 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy itt csak tökéletes anyák vannak :( mielőtt az lenne, NEM ÉN pontoztam le senkit se!

És mint mondtam, nem akarok visszaszokni. Azóta se gyújtottam rá. Viszont azt bírom hogy akik meg verik a gyereküket, meg 2 nap után tápszerezik, azoknak senki nem szol semmit. Én, aki 3 éve feláldozza a testét, az meg a szaranya😂

Nyugi, tobbet nem leszek szaranya!

2020. febr. 3. 14:32
 4/17 anonim ***** válasza:
62%
Nem akartam rosszat írni, de ezután a kijelentés utan, hogy "feláldozza a testét" megváltozott a véleményem. Nem tudom, mért mártírkodsz, hibás vagy, mérgezted a gyerekedet, az apuka is mérgezi, csak ő passzívan.
2020. febr. 3. 14:38
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem mártírkodok, csak igazam van. 20 hónapja szoptatok és elszívtam 1 szál cigit ezalatt. Más meg csokit ad nekik fél évesen, de az nem baj.

De gondolhattam volna hogy rossz helyre jövök kiönteni a lelkem. Itt mindenki csak belerúg a másikba, hiszen mindenki más tökéletes, tökéletes élettel! :) tovabbi szep napot!

2020. febr. 3. 14:41
 6/17 anonim ***** válasza:
42%
Most akkor mit vártál buksisimit hogy mekkora király vagy? Kiteregetted a hülyeséged számolj a kritikákkal is.
2020. febr. 3. 14:45
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Elszívtál egy szál cigit na bumm, nem tragédia. De ne szokj vissza ameddig szoptatsz vagy válaszd el a gyerkőcöt, mert a 2 együtt nem megy.
2020. febr. 3. 14:53
 8/17 anonim ***** válasza:
68%

Ha te ezt úgy fogod fel, hogy feláldozod a tested, akkor inkább ne csináld.

Iskolapéldája vagy annak, hogy nem tesz jót a nőknek, ha oviskorig szoptatják a gyereket, meg nincsenek felnőtt társaságban.

2020. febr. 3. 14:55
 9/17 anonim ***** válasza:
62%

Jah, amúgy egy száltól semmi baja nem lesz. De attól egy életre lelki nyomorék lesz, hogy az anyja egy nárcisztikus hisztérika.

8as

2020. febr. 3. 15:06
 10/17 anonim ***** válasza:
96%

Én nem foglak megvetni bár én nem dohámyoztam soha.

1 szál cigitől nem lesz semmi baja a gyereknek.

Vagy fogadd meg, hogy soha többet nem gyújtassz rá, és ígyis legyen, ha pedig nem tudod ezt tartani, a következő szál ciginél válaszd el. 20 hónapig szoptattad. Semmi baja nem lesz, ha nem szoptatod tovább.

2020. febr. 3. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!