Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van itt olyan aki sokáig...

Van itt olyan aki sokáig szoptatott és rágyújtott mellette?

Figyelt kérdés

Nem dícséretre vágyom, csak egy kis megnyugtatásra hogy nem vagyok iszonyatosan szar anya. Mert most annak érzem magam.

Igazából kb. 2,5 éve nem dohányzom, mikor megtudtam hogy terhes vagyok letettem. 20 hónapos kislányom még cicizik elalvásoknál. Férjem nemrég visszaszokott a cigire, én pedig egy rossz napon megkívántam és elszívtam egyet. Rá pár órára cicizett a lányom, de tudom, hogy a vérembe bekerült, így gondolom a tejbe is. Nagyon gáz amit tettem tudom, de iszonyatosan jól esett az a cigi. Persze nem szeretnék rászokni újra, ez volt egy hete, de azóta is gyötör a büntudat...

2020. febr. 3. 14:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, de rá ne szokj sutyiban amíg szoptatsz, mert akkor tényleg szaranya leszel.
2020. febr. 3. 15:26
 12/17 anonim ***** válasza:
43%
Mi nem fogunk feloldozni, menj templomba! 😊
2020. febr. 3. 15:46
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Jajj el se olvasom miket írnak... Nyugi! Semmi baja nem lesz a gyereknek! Tök jó, hogy mindenki tökéletes anya, de vagyunk páran akik hibázunk. 4-5x szívtam el fél szál cigiket és van egy 13 hónapos lányom. Stressz helyzetben nekem ez segít m.. Ez van. Nem csinálom naponta. Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket: [link]

Kiemeltem a lenyeget: "bár a nem dohányzó anyával összehasonlítva a dohányzás számos nemkívánatos hatást gyakorol mind a laktációra, mind a szoptatott csecsemőre – a szakemberek mégis egyöntetűen azt javasolják, hogy a dohányzó anya is szoptassa a csecsemőjét, mert a dohányzó családban mesterségesen táplált gyermek egészségi kockázata nagyobb, mint a szoptatott gyermeké."

Esetleg beszéld meg a férjeddel, hogy passzív dohányzás is mennyire káros a kicsi számára. És semmiképp ne ostorozd magad!

2020. febr. 3. 15:59
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
Előző vagyok. Félre ne értsen valaki... Nem jó a dohányzás senki egészségének sem! De attól az 1 szál cigitől semmi gond nem lesz...
2020. febr. 3. 16:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy szàl cigiből olyan kevès megy àt a tejbe, hogy az nem szàmít. Igyekezz nem visszaszokni, mert a màsodkèzből kapott füst kàros a gyerekre, de ennyi nikotin a tejed minősegèt nem befolyàsolja.
2020. febr. 3. 16:53
 16/17 anonim ***** válasza:
26%
Érdekes... Szóval a tapszert adó anya szaranya?
2020. febr. 3. 20:53
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
A cigi undorito babaval es baba nelkul is....
2020. febr. 3. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!