Hogyan mérhetem fel hogy menne a repülés vagy sem?
Figyelt kérdés
Áprilisban repülővel akartam utazni de nem sikerült mert pánikroham féle volt, így meghiúsult. Most úgy érzem jobban vagyok, de mi van ha foglalok egy jegyet, és megint így járok? Az a baj hogy ezt még kipróbálni sem tudom mert ugye a reptéren nem úgy van, hogy az egészet be lehetne járni, meg a gépek közelébe menni, stb. Az biztos hogy a buszozás megy, Flixbusszal utaztam azóta. De repülni régen nagyon szerettem. De nem tudom megítélni hogy menne -e vagy sem.2022. nov. 6. 16:52
1/8 anonim válasza:
Miért ne tudnál bemenni? Odamész a becsekkoló pultokhoz ahol mindig tömeg van, ha ott nem kap el a dolog akkor nem lesz gáz. Amúgy keress fel egy orvost, írjon fel valamit, vagy igyál előtte.
2/8 anonim válasza:
Én is valami nyugtatót javaslok. Utazás előtt beveszed és gond nélkül felszállsz. A gépen meg úgysem tudsz már mit tenni. Max még azt javaslom,hogy fáradtan menj, hogy tudj aludni útközben.
3/8 anonim válasza:
Egy xanax vagy vigyél egy ejtőernyőt is magaddal mit lehet tudni .
4/8 anonim válasza:
Vagy ne menj egyedül, legyen aki lekösse a figyelmedet .
5/8 anonim válasza:
Én csak a nyomorult teszteléses aggódás miatt nem repültem mert emiatt hánytam el magam pánik közben, egyébként vírus nélkül a lehető legkönnyebb a repülés… nem értem hogy lehet attól bepanikolni
6/8 anonim válasza:
Ha nagyon bepanikolsz, a legiutaskiserok a fedelzeten mindent megtesznek hogy megnyugtassanak.
De szerintem is vegyel be egy nyugtatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!